Nissan Sway е единственият концептуален модел на салона

14047
Nissan Sway е единственият концептуален модел на салона
Снимка: Христо Петров

Концептуалният Sway, представен за пръв на автосалона в Женева в началото на пролетта, без съмнение е една от звездите на Автомобилен салон София 2015. Наградата от томболата не е за пренебрегване - билет за финала на Шампионска лига.

Представен на изложението в Женева, Sway е поглед към това как може да изглеждат бъдещото поколение компактни модели на Nissan, ако поразителният нов дизайнерски език на компанията бъде приложен върху европейски хечбек.

Концептът Nissan Sway идва за София Мотор Шоу 2015

Иновативният дизайн и продуктово планиране родиха Qashqai и Juke, два от най-големите автомобилни успеха през последните години. Сега, ...

Екстериорът смесва четири силно откроими елемента - V-образната решетка, плаващия покрив, оформените като бумеранг светлини и извитата нагоре С-колона – за да оформят нов дизайнерски подпис. За пръв път този нов дизайнерски език са прилага върху компактен хечбек, в случая Sway, като тази посока в дизайна ще бъде последвана от бъдещите модели на Nissan в различните пазарни сегменти, навсякъде по света. Характерната линия на Sway започва с V-образната радиаторна решетка, позиционирана ниско между V-образно оформените брони.

 

Вдъхновен от концепцията IDx, показана за пръв път на салона в Токио през 2013, Sway възприема – и развива – своята интериорна дизайнерска концепция за арматурно табло, оформено като плъзгащо се крило.

На щанда на Nissan ще получите възможност да спечелите билет за финала на Шампионската лига. Това може да стане след участие в забавна игра, която търси най-гръмогласния футболен фен. Победителят печели билет за финала.

Nissan преосмисля компактния хечбек с радикалния Sway

Nissan прилага радикално мислене в един от най-важните сектори на пазара – този на компактните хечбеци. Концептуалният автомобил ...

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com