Пет много здрави всъдехода на рамна конструкция

1790
Пет много здрави всъдехода на рамна конструкция
Снимка: Chevrolet

Превозните средства с висока проходимост винаги са били ценени, но и техните цени в последно време скочиха значително. Пазарът на употребявани автомобили е пълен с предложения от тази клас, като за 20 000 евро (около 40 000 лева) може да се сдобиете с автомобил, които да ви свърши отлична работа.

В случая ще стане дума за всъдеходи от „старата школа“ - превозни средства на рамна конструкция, каквито вече почти не се произвеждат. А изборът е на експертите от изданието Carsweek, които посочиха 5 коли от този клас, отличаващи се с висока надеждност.



5 SUV на старо, които ще ви служат дълго време

Употребяваните SUV-модели с по-голям пробег, по правило, се избягват от много купувачи. Това се дължи на разпространено мнение, което г...

Списъкът започва с Toyota Land Cruiser 200. В споменатия бюджет се вместват както версията с 4,5-литров дизел (235 к.с.), така и бензинов 4,7-литров V8 (288 к.с.). s.), въпреки че последните са много по-рядко срещани. Със сигурност пробегът на автомобил, произведен преди 2012 г., ще бъде над 200 000 км, но те не са проблем, тъй като този модел стана легенда именно заради издръжливостта си.

Една от алтернативите е Mitsubishi Pajero, който се появи през 2006 г. и оттогава се произвежда без големи промени почти 15 години. На пазара се срещат както дизелови версии, така и екземпляри с с 3,0-литров V6, развиващ 178 к.с., който също е много добро предложение.



Друг добър вариант е Kia Mohave, който няма славата на споменатите вече два модела. Корейският всъдеход обаче се отличава с богатото си оборудване, което включва кожен салон, електрически предни седалки, климатик, люк и други. Mohave може да се похвали и с огромен багажник, чийто обем е цели 1045 литра.

Що се отнася до двигателя, при модела на Kia е добре да се направи диагностика. Факт е, че 3,8-литровият бензинов агрегат е известен с ниския си ресурс на веригата за синхронизиране и увеличения разход на масло. По-старият V8 е много по-надежден, но има малко такива версии и освен това са по-скъпи.



Китайци направиха SUV в стил Land Rover

Китайската компания Jetour, собственост на държавната корпорация Chery, представи SUV с името Traveller, съобщава Autohome.com. Всъдехо...

Можете да обърнете внимание на Nissan Patrol. Автомобил, произведен през 2011-2014 г., струва горе-долу 20 000 евро. Под капака ще има безалтернативен 5,6-литров двигател с мощност 405 к.с., съчетан със 7-степенна автоматична скоростна кутия. Patrol е доста богато оборудван, освен това е надежден. Като слабите места се посочват горивната помпа с високо налягане и сравнително бързото износване на веригата за синхронизация. Сериозният разход на гориво е гарантира заради впечатляващия работен обем на двигателя.

Струва си да се погледнете и Chevrolet Tahoe, който обаче трябва да бъде вкаран от Северна Америка, а това се случва рядко. Оборудването на този всъдеход е доста прилично - кожен салон, климатроник, първокласна аудио-система с 10 високоговорителя и други екстри. Под капака се разполага мотор с обем 5,3 литра (324 к.с.) в комбинация с автоматик.

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Още от АВТО:

Експерти посочиха 5 места в колата, където най-често се образува ръжда

Tesla обяви, че търпи огромни загуби

Защо не трябва да пръскате колата си с вода преди да нанесете пяна

Opel Grandland също стана електромобил

Силен скок: До края на годината един от всеки пет автомобила ще бъде електрически

Мoto Morini стъпи на българския пазар

Китайски автомобилен концерн ще произвежда хибриди в Италия

При кои автомобили е опасно резервоарът да се пълни догоре

Може ли да се смесват различни масла в двигателя?

Каква е причината толкова много стартъпи за електромобили да се провалят?

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com