X
 
 

Полицейска Tesla прекрати преследване, защото остана без ток

5049 0
photo of Полицейска Tesla прекрати преследване, защото остана без ток
Снимка: Freemont Police
Полицейски екип от Фриймонт, щата Калифорния, беше принуден да прекрати преследване на заподозрян, защото патрулната Tesla Model S остана без заряд, съобщава вестник Mercury News.

Служителите на реда са преследвали друг автомобил, в който се е намирал мъж, заподозрян в грабеж. При опита си за измъкване от преследвачите беглецът е развил скорост от 200 км/ч. В един момент полицаите в електромобила са уведомили диспечера, че не могат да продължат, тъй като тяхната Tesla е останал без заряд.

Кои са електромобилите с най-голям пробег?

Производителите на електромобили не спират да се хвалят с най-важното качество на тези машини - автономния пробег след пълно зареждане ...

В крайна сметка електромобилът се е отправил към зарядна станция, а преследването е продължено от полицейски екипи с автомобили с двигатели с вътрешно горене. Малко по-късно и те са се отказали да гонят беглеца, тъй като високата скорост е можело да до доведе до инциденти на пътя.

Не се съобщава дали престъпникът е заловен. От полицията заявиха, че проблем с автомобила на Tesla няма, а просто предишната смяна не го е заредила. И зарядът е свършил точно в най-неподходящия момент, като това не се дължи на повреда в електрическия задвижващ агрегат.

Actualno.com

Етикети:

Рейтинг: 5 от 5. Гласували общо: 1 потребители
missing image
Изложба за развитието на предизборната агитация подготвят в Добрич

Във фонда на Регионалния исторически музей в Добрич се съхранява изключително богата колекция от предизборни материали от най-ново време, съобщават...