Ред е на шесто поколение Chevrolet Camaro

23167
Ред е на шесто поколение Chevrolet Camaro

Външният дизайн на новия Camaro е моментално разпознаваем, но създателите му твърдят, че той няма нищо общо с петото поколение. Около 70% от детайлите са разработени наново, а здравината на каросерията е подобрена с 28%. Заради използването на алуминий в конструкцията, новото поколение на Camaro e олекотено с 90 кг.

Chevrolet Corvette Z06 завъртя „Зеления ад“ за под 7 мин.

За пробега си по „Северната дъга“ автомобилът е бил оборудван с пистовия пакет Z07. Той включва карбон-керамични спирачни д...

Новото Camaro ще се предлага с 3,6-литров V6, развиващ 335 к.с. и 385 Нм, както и с 6,2-литров LT1 V8 с 445 к.с. и 617 Нм. Последният ще се предлага само за версията SS, която за първи път ще получи адаптивно окачване Magnetic Ride Control. Всички мотори ще са свързани с 6-степенна механична скоростна кутия или с 8-степенен автомат Hydra-Matic 8L90.

За първи път в историята на модела е включен 2,0-литров турбо мотор с 4 цилиндъра. Той развива мощност от 275 к.с. и 400 Нм.

Дизайнерите на интериора са се съсредоточили в това да го направят още по-ориентиран към водача. В оборудването са включени два 8-инчови дисплея, светодиодно осветление, и селектор за превключване на различните режими на управление - Snow/Ice, Tour, Sport и Track (само за версията SS).

Новият Chevrolet Volt е по-ефикасен и стилен

Моделът изглежда доста по-стилно от предшественика си. Дори би могло да се каже, че е доста по-агресивен с тази изпъкнала остра предниц...

Chevrolet Camaro е дълъг 4784 мм, широк е 1897 мм, височината е 1348 мм, а междуосието е 2811 мм. Това означава, че новият muscle car е с 57 мм по-къс, с 20 мм по-тесен и с 28 мм по-нисък от предшественика. Колесната база също е намалена с 41 мм.

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com