Товa Citroen ли е?

10432
Товa Citroen ли е?
Моделът сякаш загатва за бъдещ Citroen DS9.

Колкото повече гледаме това изображение, толкова повече си мислим, че това е тийзър на прототип Citroen DS9, който съвсем скоро би трябвало да стане сериен. 

Преди повече от година французите разкриха концептуалния Numero9, който трябваше да покаже какво би трябвало да очакваме от бъдещ флагман на марката с име DS9. Сега е налице и първи тийзър, като моделът на него напълно изглежда като концептуален DS9. 

Citroen DS3 става на екзотичен кабриолет

Citroen има доста успешен модел в лицето на DS3, затова и е логично да работи върху различни негови версии. Така например по време на п...

Рано или късно очаквахме модел с това име, но тъй като се говореше, че моделът ще се предлага доста в Китай, не е известно дали ще бъде наличен и извън страната. Иначе шансовете бъдещ SUV от серията DS да се предлага в Европа са огромни, най-вероятно и елегантният седан ще достигне до Стария континент. Този нов прототип вероятно ще дебютира официално по време на предстоящото автомобилно изложение във Франкфурт. 

Тук трябва да признаем нещо – никой не е споменавал, че този прототип дори е Citroen, така че може и да бъде на друга марка. Но въпреки това нещо в него много ни прилича на бъдещ DS9… 

 

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com