Това е Smart! С 6 колела и 5,5 метра дължина

6708
Това е Smart! С 6 колела и 5,5 метра дължина

Идеята на Smart винаги е била една: да е изключително компактен. Е, Limouzine.de са решили, че тази първоначална идея е изключително погрешна и са направили това... нещо. Лимузината ще бъде показана на започващия утре Автомобилен салон Франкфурт 2015.

Peugeot атакува Франкфурт с концепцията Fractal

На щанда си Peugeot представя нова визия за бъдещето с иновативния концепт Fractal. Футуристичните линии на този електрически градски а...

Отговаряйки на въпрос, който никой не е задавал: как ще изглежда Smart ForTwo във формата на лимузина, Limouzine.de удължиха този стар ForTwo от оригиналните му 2,69 м до 5,5 метра. В процеса те са добавили трета ос, което е видно от снимките, а джантите са 18-цолови. Общата картинка изглежда траги-комично. Нещата стават дори по-нетрадиционни, когато задните врати се отворят... нагоре. Това улеснява достъпа до интериора на типична лимузина, където има задължителните поставки за шампанско и чаши за него, кожена тапицерия, два телевизора, допълнителна вентилация, синьо интериорно осветление и т.н.

 

Лимузината може да превозва до шест човека. Задвижването идва от мощен 120 к.с. двигател. Ако имата някакви съмнения, автомобилът е абсолютно реален и ще бъде изложен в Месето във Франкфурт.

Най-после и официално: Bentley Bentayga (видео)

Това е един от автомобилите, за който са се появявали може би най-много слухове и шпионски снимки през годините, които изминаха от конц...

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com