Toyota пуска 6 години или 200 000 км гаранция

8419
Toyota пуска 6 години или 200 000 км гаранция

„Тойота Балканс“ представя новия Avensis, съпроводен с новината, че въвежда стандартно 6 години или 200 000 километра гаранция за всички модели Toyota и Lexus.

Новата 6 години или 200 000 км гаранция става стандартна завинаги за всички модели Toyota и Lexus без допълнително доплащане и влиза в сила за всички поръчки на Toyota и Lexus от утре – 17 октомври 2015. На практика, това означава удвояване на заводската гаранция от 3 години или 100 000 км.

Toyota Mirai е иновация на десетилетието

Немският Център за Автомобилен Мениджмънт (CAM) посочи 100-те най-значителни автомобилни иновации; Сравнението между над 8000 иновации ...

 

Удължената гаранция 6 години или 200 000 км продължава да покрива 203 групи елементи в автомобилите, разделени в 15 основни секции, подробно изброени в Сертификат за Удължаване на Заводската Гаранция, публикуван на www.toyota.bg и www.lexus-bulgaria.bg.

В рамките на тези 15 включени секции е важно е да се подчертае, че удължената гаранция 6 години или 200 000 км покрива включително дюзите и турбината при дизеловите двигатели, както и повечето елементи от окачването на автомобилите.

Основните елементи, които не се покриват от удължената гаранция са: Акумулатор, амортисьори, части на съединител, изпускателна система, всички гумени уплътнения, проникване на вода в купето, износени и скъсани детайли, и други елементи, които не са включени в Сертификата за Удължената Гаранция.

Концептът S-FR е бъдещата базова бегачка на Toyota

В момента го виждаме като концепция, но по външния му вид би могло да се заключи, че този автомобил много лесно може да се качи на конв...

Снимки: Христо Петров

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com