Toyota се развихря за изложението в Токио

40671
Toyota се развихря за изложението в Токио

В рамките на този месец ще се проведат най-шантавите автомобилни изложения. SEMA е най-голямото щатско тунинг изложение, за което големите американски марки са подготвили по 10-15 впечатляващи експоната. Идентично е изложението в Токио, но този път на ход са японските марки, които обаче не демонстрират мускули под формата на много коне, а демонстрират най-новите си технологични разработки, внедрени в доста шантави концепции. Потвърждение за това е странното превозно средство FV2 (което виждате на голямата снимка)

 

За добро или за лошо Toyota GT86 ще стане на седан

Автомобилното изложение в Дубай започва утре, а от официалната Facebook страница на шоуто обявиха, че Toyota е подготвила много интерес...

Fun Vehicle 2 (FV2) е футуристичен едноместен „автомобил“, изразяващ фирмената "Fun to Drive" философия. Тук няма конвенционален волан, а водачът задава посоката чрез накланяне на тялото си и „интуитивно задава посока напред или назад, наляво или надясно."

 

Toyota i-Road concept бе представен на изложението в Женева през март. Интересното тук е, че през следващата година с него започват тестове в градската транспортна система на Токио, както и в градски EV кар-шеринг проект (споделяне на автомобил между непознати) проект в Гренобъл, Франция.

Най-важната премиера на щанда на Toyota в Токио ще е FCV концепта. Там ще видим и концепцията Aqua G Sports, тунингована от Gazoo Racing. Концепция е наречена и FT-86 Open concept, но това реално е кабриолет версия на GT-86, оборудвана с мек подвижен покрив.

Технологията за Yaris Hybrid-R

Yaris Hybrid-R бе показан на Автомобилното изложение във Франкфурт. Концепцията комбинира новите технологии, използвани в компактния пъ...

Концепцията JPN TAXI предлага визия за такситата от следващо поколение, „създадени с японска гостоприемност предвид." Ще бъдат показани концепциите Voxy и Noah, даващи поглед към следващото поколение миниванове. Тези два автомобила ще се появят в серийните си варианти още догодина.

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com