Гледайте "Чудовищни шарани" с Али Хамиди по Viasat Explore

18248
Гледайте "Чудовищни шарани" с Али Хамиди по Viasat Explore

Поредицата за пътувания в четири части, „Чудовищни шарани“ показва преследването на най-могъщите и тайнствени представители на семейство Шаранови. Запаленият експерт Али Хамиди и още двама рибари търсят шарани навсякъде по света, преодолявайки всякакви изпитания в едно голямо, често опасно риболовно приключение. В четирите епизода на сезон първи от 5 юни по Viasat EXPLORE те ни канят на риболовно приключение в Япония, Унгария, Италия и Австрия.

Али Хамиди – иранец с британски паспорт, започва да се занимава с риболов, когато е на 10. Ранните му спомени, са свързани с ловене на змийорки в поток, след което хвърля въдица за червеноперки извън сезона. До 11-годишна възраст вече напълно е овладял риболова на големи риби и след като хваща първия си шаран, останалото, както се казва, е история.

Дубровник, пирати, крале и още съкровища по VIASAT HISTORY до края на май

„Дубровник: Републиката“ разказва за дипломация, шпионаж и организация на държавата. Специалното завръщане на Д-р Уилис и &...

Епизод 1 – Япония

Когато се отправя към Страната на Изгряващото слънце за най-голямото риболовно приключение, към риболовния авантюрист, луд по шараните, Али Хамиди се присъединяват другарите му по въдица Том Дов и Дарел Пек в търсене на легендарния японски шаран. Страната е известна с пъстрата риба кой, но ще успее ли дружината да изкуши неизвестен чудовищен кралски шаран в сенките на връх Фуджи, за да завърши търсенето си? С много смях по пътя, това е една незабравима история.

Епизод 2 – Унгария

В изпълнено с екшън риболовно приключение в Централна Европа, към откачения Али Химид се присъединяват съратниците маниаци на шарани, Нийл Спунър и Том Дов, когато се изправят срещу величественото Балатон, едно от най-големите езера в Европа, в търсене на гигантски кралски шаран, живеещ там. Отборът се изправя пред изпитания на времето на лодката по брулената от вятъра водна поръхност, дълга 120 км , те излизат на брега и се заемат да опитат известната унгарска кухня и култура между акциите.

Виртуална джунгла на VIASAT NATURE приютява „Диви същества с Доминик Монахан“ онлайн

Viasat Nature създаде специален микро-сайт http://wildthings.viasatnature.bg/ с богата информация и виртуална „джунгла&...

Епизод 3 – Италия

В шеметно пътуване през спиращи дъха италиански езера и реки, фанатичният шаранен кръстоносец Али Хамиди заедно с близките си приятели Том Дов и Дани Феърбрас казват „здравей“ на чудовищния шаран на Италия. Пътешествието отвежда момчетата от красивата Венеция направо в сърцето на мрака, където трябва да се справят с трудни и понякога опасни климатични в търсенето си по изумителната река По – дом на гигантски шарани и сомове световни рекордьори.

Епизод 4 - Австрия

Докато е за риба в езерата на австрийските Алпи, към маниака на шарани Али Хамиди се присъединяват риболовните експерти Дани Феърбрас и Дарел Пек! Те се впускат в търсене на 22-килограмов шаран и мистериозен див екземпляр от вида. Дали ще уловият Арнолд Шварценегер на рибешкия свят?

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com

ОЩЕ ОТ Кино