Може да бъда избиран за президент до края на света

1739
Може да бъда избиран за президент до края на света

Така бившият президент Георги Първанов отговори на въпрос как чете Конституцията ни - че не може да си президент повече от два мандата или че не може да си държавен глава за повече от два последователни мандата.

Нямам желание да се кандидатирам, имам лични амбиции, но това е различно от политическото решение, продължи обаче лидерът на АБВ пред Нова телевизия, който бил постигнал много, докато беше президент. Бих искал да се боря да съм президент, в рамките на президентска република, при сменена Конституция, заяви Първанов. Ще обявим кандидатите на АБВ за президент и вицепрезидент преди ГЕРБ, обеща той.

ГЕРБ отива към нафталина, а БСП излиза оттам

ГЕРБ отива към нафталина. Ние излизаме от тази позиция, но вие сте тръгнали натам. Така депутатът от БСП Румен Гечев коментира бъдещет...

Първанов беше попитан и дали е вярна информацията от страна Осман Октай, че се е скарал с Бойко Борисов, защото човек на Борисов в Конституционния съд блокира възможността Георги Първанов пак да стане президент. Осман Октай може да лъже много забавно. Не сме се виждали от месеци с Бойко Борисов – всичко това е тюрлюгювеч, измислица за жълтите вестници, подчерта бившият президент.

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com