Понеже нашият началник е във връзка с "Големия началник", се знаеше, че снегът ще е ден и половина

5101
Понеже нашият началник е във връзка с "Големия началник", се знаеше, че снегът ще е ден и половина

Хубаво е, че мрънкаме, а малкият човек не се е надигнал още да прави друго. Това заяви председателят на Съюза на автомобилистите в България Йонко Иванов.

На обратната позиция беше актьорът и режисьор Калин Сърменов, който поздрави някои кметове за почистването през регион, през който пътувал. Извинявайте, но не е работа на министрите да излизат да обясняват къде са снегорините и къде чистят, посочи Сърменов пред Нова телевизия, визирайки вчерашното интервю на Лиляна Павлова.

Борисов е суетен човек и едва ли иска да пише в учебниците по история, че два пъти се е оттеглил

Така политологът Първан Симеонов коментира пред Нова телевизия вероятността да има предсрочни избори. Според Симеонов изгледите са изб...

Два месеца е ясно кога ще завали сняг и какво стана – трябваше да са готови за тази война, не се съгласи Иванов. Как в София снегорините са 166 – ами 255 ще станат. Там, където има повече сняг, да има повече машини. Като вали много сняг, два дни няма да се работи, изстреля предложенията си Иванов. Няма логика някой да излиза да обяснява, а ние да си пращаме децата с вълнени чорапи. Понеже обаче нашият началник е във връзка с "Големия началник", та се знаеше, че снегът ще е ден и половина, иронизира Иванов.

София беше идеално почистена. Ние непрекъснато мрънкаме и искаме нещо, а какво даваме, отвърна Сърменов. Ами естествено е, че върви снегорин при снеговалежа и зад него навява, добави той. Този снегорин е с изхабена 25 години четка, каза Иванов.

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com