Русия ни е дъщерна страна, те са наше създание

5945
Русия ни е дъщерна страна, те са наше създание
Снимка: БГНЕС

Това заяви лидерът на "Атака" Волен Сидеров в интервю за сутрешния неделен блок на БНТ, предупреждавайки, че може би тези думи звучат шокиращо, но са факт.

По думите на Сидеров Европа е жертва на световна политика и единственото спасение е икономическо сътрудничество с Русия. Бъдещето на Европа е по-скоро евразийски проект, не евроатлантически - дошло е време да направим критичен анализ на членството ни в НАТО и в ЕС, каза Сидеров. Той даде пример със скорошната визита на Доналд Тръмп в Саудитска Арабия и сключената многомилиардна сделка за оръжие. Защо нашите велики партньори от САЩ не ни подарят самолети – правя конкурс, в който експертно да ми докажат, че "Грипен" и F-16 са по-добри от Су-35, заяви Сидеров. В пряк текст той обяви, че Тръмп и САЩ залагат на "най-големия бандит в Близкия изток" и прогнозира "засилване на потоците на мигранти". Сидеров не се съгласи, че при това положение трябва да ставаме приятели с Турция, но изтъкна колко силна държава е Турция, намеквайки как България трябва да взема предвид това обстоятелство.

Доживяхме Цветанов да обвинява държавата Швеция в корупция

Това заяви президентът Румен Радев по повод обвиненията, че е лобирал за шведските самолети "Грипен", които да бъдат въведени на въоръж...

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com