X
 
 

Той е фатмак милиционер от Симеоново, що да не се справи

4337 6
Той е фатмак милиционер от Симеоново, що да не се справи
Снимка: БГНЕС
Иван Гешев и бъдещите му задачи като главен прокурор, Татяна Дончева коментира така: "Ми той е фатмак милиционер от Симеоново, що да не се справи. Като отиде обаче в Европейския парламент няма кой да му каже да си закопчее копчето до горе, да си оправи вратовръзката и да не се обръща с рамо към еверопейските депутати, защото това са първите неща, който някой трябва да му каже."

Това е безумно предложение, безумно по съдържание, което е апотеоз на панирания мозък. То в момента това е цялото ни време. Можете да намерите проекции на панирания мозък във всяка дейност. Но да предложиш надзорник на главния прокурор, за да си решиш въпроса с безконтролността му, която произтича от Конституцията и конституционната уредба, е безумно. Най-непросветени хора, абсолютно правилно и от здрав разум реагираха на прима виста. Този човек какво ще прави? 7 години ще върти броеничката и ще чака главния прокурор да направи нещо да го разследва ли? Или ще работи в прокуратурата друга работа, главният прокурор ще му скача по главата, но когато дойде време да го разследва, тогава работата ще стане?"

Така лидерът на "Движение 21" Татяна Дончева коментира предложението на ГЕРБ за промени в НПК и ЗСВ, с които да се въведе фигурата на независим прокурор, който да разследва главния прокурор.

"На него (Данаил Кирилов) трябва да му бъде забранено да пипа юридическа материя. ЗАБРАНЕНО!“ Премиерът Бойко Борисов не веднъж е коментирал, че ако ГЕРБ предложи главен прокурор – това ще е именно Данаил Кирилов. „Какво от това, той не може столът му да мисли. Ако сложите един човек на висок стол, той не става по-капацитетен. Той си е толкоз капацитетен.“

"Дали няма да стигнем до това да преградим ¼ от територията на България с бодлива тел и направо да ги слагаме в лагер, защото строенето и поддържането на затвори е скъпо начинание. Това са налудни истории". Това беше коментарът на Дончева по повод факта, че в последно време за всичко се търси съдействието на прокуратурата. "За всичко се задържа под стража. И хората започнаха да се усещат, че всеки е застрашен, независимо дали се счута за разбойник или не, ако попадне в месомелачката, той да стои месеци наред заключен и да бъде наказателно преследван.", каза още тя.

Actualno.com

Етикети:

Рейтинг: 5 от 5. Гласували общо: 1 потребители
 • Анонимен 4 Анонимен преди 1 месец Профил на трол?
  Како,кой те бръсне за слива пък теб,ма ?
 • Сибирският бръснар 3 Сибирският бръснар преди 1 месец Профил на трол?
  По повод последния абзац за лагерите с бодлива тел, отдавна предлагам всички олигарси, диви капиталисти, богаташи, които са крали и мародерставли български народ и държава в последните 30 години, на всички продажни "политици" (фактически идиоти, сложени да запълват този щат), министри, висши държавни чиновници, службаши, съдии, прокурори, адвокати и т.н. да открият фонд и започнат екстрено строене виж още ›› на десетки нови модерни затвори в страната. По някакво решение на НС, или закон, правителствено постановление, те, като строители на новите затвори, да придобият правото да си запазят луксозна килия или гарсониера зад решетките за пожизнено ползване. Когато му дойде времето да се възползват от тая благинка поне!
 • Анонимен 3.1 Анонимен преди 1 месец Профил на трол?
  Както си я почнал и кръжеца на путювите олигарси ще окошариш?! По-полека, бляд, вижда се, че си червен хемороид.
  : 8 !
 • фатмак милиционер от Симеоново 2 фатмак милиционер от Симеоново преди 1 месец Профил на трол?
  Я кривогледата адвокатка по бракоразводни дела да не дрънка на разстроената си цигулка КОТЕШКИЯ МАРШ и да не се обажда от задните редици кат черна радиостанция!Трябва да СПАЗВА СТРИКТНО препоръките на Румен Петков за"тишината в спалнята" иначе майка и жална...!!!!
 • Смях на кутийки 1 Смях на кутийки преди 1 месец Профил на трол?
  "Надзорник на главния прокурор" е защитата на една ПРОСТА Тиква, "да не го подгони службата" ! А защо той трябва да знае, що там пише в Конституцията, та той е ваксиниран : "Аз съм прост" ! А по юридически въпроси той е застрахован, та него го варди Барни Ръбъл ...
 • Анонимен 1.1 Анонимен преди 1 месец Профил на трол?
  Ама защо "каката" от Варна каза, че всеобичния ни Боцко го чЕка нЕкво руско ресто, защото едни милиони от Южен пАток ги хванала фирата ... Пък той, пАтока де, все се разхождаше из Арабия, там имаше едни танци със саби, пък никой не ти казва ще има ли и танци с куршуми ...
  : 0 !