Как ще се използва платформата за електронни магазини NEXT BASKET?

3908
Как ще се използва платформата за електронни магазини NEXT BASKET?
Снимка: NEXT BASKET

Нидерландската компания обяви петте различни варианта за партньорство, отговарящи на нуждите на бизнеси с различни размери и ресурси.

NEXT BASKET е иновативна платформа за изработка на онлайн магазини и управление на дигиталното развитие, която бизнесът очаква с изострено внимание. Причината е проста - нидерландският стартъп обещава един изцяло нов процес, чрез който производители, търговци и предприемачи ще могат да достигат до потребителите си на целия европейски континент.

Кое прави платформата за онлайн търговия NEXT BASKET иновативна?

Холандският стартъп ще предлага вградена SEO оптимизация и бърз начин за свързване на физически с онлайн магазин. През 2022 година тех...

След силните заявки за софтуерна архитектура, фунцкионалности, автоматизации и експертиза, NEXT BASKET споделя и конкретните варианти за партньорство, които ще предлага на бизнеса.

Сред тях отличаваме два основни начина на работа. А именно - самостоятелно управление на електронния магазин и скалирано дигитално развитие с помощта на екипа на платформата.

Какви са конкретните условия за партньорство и за кого за подходящи различните варианти, ще откриете в редовете по-долу.

Самостоятелно управление на онлайн магазина: два варианта

Първата опция за използване на платформата NEXT BASKET е базирана на добре познатия на пазара SaaS принцип. Това представлява форма на партньорство, при която бизнесът използва софтуерните решения на платформата и управлява електронния си магазин и неговите функционалности самостоятелно.

В NEXT BASKET са обособени два различни варианта за партньорство със самостоятелно управление на магазина, подходящи съответно за малки, средни и големи бизнеси.

Осигурявате продуктите и взимате печалбата - революцията NEXT BASKET

За първи път на пазара се предлага цялостно решение за онлайн търговия с 340 технически функционалности, 90 готови интеграции и 112 усл...

Вариантът NB SELF е подходящ за малки, средни и средно големи бизнеси, които имат ресурса да менажират дигиталните си канали самостоятелно. В него са обособени няколко различни ценови плана, предлагащи различен по брой и вид функционалности на онлайн магазина.

Вариантът NB PRO е специализирано решение за много големи онлайн магазини със собствени ERP системи, опериращи със солиден трафик. Той прдлага скорост, сигурност и надеждност на софтуерната архитектура, като менажирането на магазина отново остава в ръцете на ползвателите на платформата.

Управление на онлайн магазина от NEXT BASKET: три варианта

Една от най-сериозните заявки на NEXT BASKET е именно да промени процеса, чрез който бизнесите се позиционират и развиват в онлайн пространството. Освен чрез модерни софтуерни решения и автоматизации, това става възможно благодарение на професионалната експертиза в менажирането на електронния магазин.

За партньори, които искат да се развиват онлайн без предходен опит и знания, платформата ще предлага следните три варианта на партньорство с включено управление на онлайн магазина:

●       Managed by NB - начин на използване, при който партньорът складира продуктите си в собствен склад, а екипът на NEXT BASKET управлява всички процеси в електронния магазин.

Склад, продажби, фулфилмънт и управление на ресурси - ето какво може NEXT BASKET

Очакваме първата платформа в света, която съчетава електронен магазин, складово пространство, вградена ERP система и фулфилмънт услуги ...

●       NB LOCAL - начин на използване, при който всеки физически магазин може да се адаптира като склад за издаване на онлайн поръчки чрез интегриране на специална складова програма. Междувременно, NEXT BASKET управлява продажбите онлайн. 

●       NB 360 - начин на използване, при който NEXT BASKET предоставя 360-градусово бизнес обслужване с управление на онлайн магазин, складиране на продукти, фулфилмънт и 41 безплатни бизнес услуги.

Във вариантите за управление на онлайн магазина от NEXT BASKET ценообразуването не е с фиксирана месечна такса, а представлява процент от генерирания оборот на електронния магазин.

Детайли за начините на използване на платформата можете да откриете в корпоративния сайт на NEXT BASKET, който е изцяло достъпен на български език.

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com