Склад, продажби, фулфилмънт и управление на ресурси - ето какво може NEXT BASKET

2984
Склад, продажби, фулфилмънт и управление на ресурси - ето какво може NEXT BASKET
Снимка: NEXT BASKET

Очакваме първата платформа в света, която съчетава електронен магазин, складово пространство, вградена ERP система и фулфилмънт услуги в едно.

При двуцифрен асортимент от продукти и ограничено количество поръчки на дневна база, пускането на добре оптимизиран онлайн магазин е достатъчно добро решение, което да управлявате самостоятелно. Дори и в този сценарий, обаче, ще имате нужда от малък екип, който да подготвя пратките, да изготвя отчетите и да управлява наличностите в собствения ви склад.

Колкото повече расте бизнесът ви, толкова по-сложно ще става управлението на неговите вътрешни процеси. А когато в уравнението добавим няколко склада и поне един физически магазин, инвестицията в автоматизации става по-сериозна, отколкото бихте очаквали, ако влезете в процеса неподготвени.

Именно в тази фаза идва и цялостното решение на NEXT BASKET , за да предложи най-прекия път към интелигентния, автоматизиран мениджмънт. Какви са възможностите на нидерландската е-комерс платформа и какви са предимствата ѝ пред конкурентите на пазара? Разберете в редовете по-долу.

Цикълът онлайн магазин - ERP - фулфилмънт

NEXT BASKET е първата платформа в света, която затваря цикъла на електронния магазин с готово ERP решение и складов фулфилмънт софтуер. В тази 360-градусова архитектура за стоков мениджмънт, процесите се разпределят по следния начин:

 1. Електронният магазин презентира продуктовата гама по възможно най-професионален и ефективен начин, като подпомага нейното маркетингово позициониране и генерирането на поръчки от 28 европейски държави.

 2. Готовото ERP решение следи и управлява стоковите запаси във всички складове и магазини, следи разходите и приходите, води счетоводството и изготвя всякакви видове справки и отчети.

 3. Фулфилмънт софтуерът автоматизира планирането на маршрути, управлението на наличности и изпращането на пратките до крайните им получатели чрез услугите на лицензирани куриерски компании.

Така създаденият процес позволява на предприемачи с нулев опит да се възползват от най-съвременните решения в сферата на електронната търговия. Нещо повече - той е лесно адаптируем за целите на омниканалната търговия и дава работещо решение за управление на множество складове и магазини в рамките на една затворена екосистема.

Какви възможности за стоково управление предлага NEXT BASKET?

Моделът на NEXT BASKET предлага на всеки партньор да избере вариант на сътрудничество според нуждите на бизнеса си. В най-минималистичната алтернатива, партньорът може да използва готово SaaS решение за изготвяне на онлайн магазин, без да калкулира върху него ERP и фулфилмънт интеграциите.

Производители, средни и големи компании, от своя страна, могат да комбинират възможнстите на платформата по различни начини за целите на:

●       Бързо адаптиране на физически магазин като склад за издаване на поръчки, генерирани през онлайн магазина;

●       Интегриране на складова програма за счетоводно отчитане, управление и контрол на складове и магазини;

●       Свързване на платформата с вече съществуващи външни ERP системи и фулфилмънт услуги, използвани от партньора;

●       Създаване на връзка на онлайн магазина с много на брой складове или с множество складови програми в една система;

●       Извършване на продажби едновременно от онлайн и от физически магазин чрез различни похвати на омниканалната търговия;

Нидерландска компания, български програмисти и световни иновации - това е NEXT BASKET

През 2021 година България се класира на 35-то място в Глобалния индекс на иновациите, изкачвайки се с пет позиции нагоре спрямо 40-тото...

●       Дропшипинг решения за обработка на онлайн поръчки, при които продуктите се намират в склад на трета страна и др.

Казано накратко - начините за управление на продукти и наличности в NEXT BASKET са точно толкова гъвкави, колкото бизнесът очаква. И точно толкова гъвкави, колкото нито една друга платформа в световен мащаб не е предлагала до момента.

От семейни бизнеси до корпоративни гиганти - микро услуги за лесна скалируемост

Освен първото решение тип всичко в едно за електронна търговия, NEXT BASKET има амбицията да бъде и първото решение, което се адаптира изцяло към нуждите на своите партньори. Това е възможно благодарение на микросървисната архитектура, при която се ангажират точно толкова ресурси, колкото предполага размерът на бизнеса.

Облачният хостинг и липсата на централизиран софтуер позволяват пълна скалируемост на целия процес, а резултатите са няколко. Сред тях си заслужава да споменем висока скорост, абсолютна сигурност, ниски разходи и лесно добавяне и премахване на функционалности.

Първите онлайн магазини в платформата очакваме през 2023 година, а дотогава продължаваме да следим с интерес новините около NEXT BASKET - едно от най-споменаваните имена на европейската стартъп сцена.

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com