До 1 година затвор заплашва Веселин Марешки

14161
Снимки: БГНЕС

Една година лишаване от свобода или пробация заплашват аптекарския бос Веселин Марешки, който причини лека телесна повреда на общинския съветник Костадин Костадинов.

Марешки е задържан за срок от 24 часа, след като снощи около 19:00 часа, пред пицария „Ред хот” на ул. „Студентска“, е нанесъл удар с юмрук в лицето на общинския съветник. До саморазправата се стигнало след намесата на общинаря в спор за имот.

Не е ясно дали ударилият общински съветник Веселин Марешки е арестуван

Спор за наем за заведение – това е довело до вчерашния екшън между аптекарския бос Веселин Марешки и варненския общински съветник...

Под ръководството на Районна прокуратура – Варна е образувано бързо досъдебно производство за причиняване на лека телесна повреда по хулигански подбуди, информира Дарик радио.

Тази сутрин за агенция "Фокус" Костадинов обясни, че ще съди аптечния бос.

Повод за саморазправата е изключено електрозахранване на заведение от страна на Марешки на заведение, намиращо се на ул. „Студентска” в града. Костадинов получил сигнал от гражданите, че бившият кандидат за кмет е спрял тока на заведението по своя инициатива и, въпреки намесата на полицията, електричеството все още не било възстановено.

Общинският съветник отишъл на място, за да види каква е ситуацията. Когато той пристигнал, Марешки започнал да го снима с мобилния си телефон. В отговор Костадинов също извадил своя телефон, за да заснеме действията на Марешки. Щом видял, обаче, че Костадинов е насочи камерата на телефона си към него, Веселин Марешки забил юмрук в лицето на съветника. След това той бил арестуван от полицията.

Искат да разбият бизнеса и да има само малки аптеки, твърди Марешки

В селата ние сме отворили рекламни пунктове, няма аптеки, там не се получават лекарства. Това заяви собственикът на веригата аптеки &bd...

Костадинов заяви, че вече си е извадил медицинско и бе категоричен, че ще съди Марешки. „Ще го съдя, всеки човек е в правото да си търси правата”, каза още общинският съветник.

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com