Мъж получи 8-годишна присъда за блудство с малолетни момичета

2177
Мъж получи 8-годишна присъда за блудство с малолетни момичета
Снимка: БГНЕС

Бургаският съд осъди на 8 години затвор Васил Ч., на 22 години, за блудство и грабеж с малолетни момичета.

Той е подсъдим за това, че на неустановени дати през периода от началото на месеца до 19 юни 2016 г. в Бургас, ж.к. „Меден рудник“, при условията на продължавано престъпление, е извършил действия с цел да възбуди и удовлетвори полово желание без съвкупление по отношение на момче, което не е навършило 14-годишна възраст, чрез употреба и заплашване с побой и удряйки го с юмруци-К.

Осмокласници на съд за блудство с момиче

Районна прокуратура в град Левски внесе в съда обвинителен акт срещу две 15-годишни момчета за блудство с мололетно момиче, съобщиха от...

Васил Ч. е подсъдими и за това, че на 8 юли 2016 г. около 16.00 ч. в Бургас, ж.к. „Меден рудник“, зад трафопост, находящ се до детска градина „Делфин“, при условията на реална съвкупност с горепосочените деяния, извършил действия с цел да възбуди и удовлетвори полово желание без съвкупление по отношение на не навършило 14-годишна възраст момче, като употребил сила и заплашване- натискал му главата, удрял го с юмруци и го заплашил, че ще го наръга с нож.

Васил Ч. е подсъдим за това, че на 8 юли 2016 г. около 23,20 ч. в Бургас, ж.к. „Меден рудник“, до бл. 601, при условията на реална съвкупност с горепосочените деяния, отнел чужди движими вещи на обща стойност 60 лв. , от владението на момче, с намерението противозаконно да ги присвои, като употребил за това сила и заплашване – хванал го за ръката, издърпал го на неосветено място и го заплашил с нож.

Делото е разгледано по реда на съкратеното следствие. Наложеното наказание е общо за изброените по-горе деяния. Присъдата на Районен съд-Бургас подлежи на обжалване пред Окръжния съд в града.

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com