Почина мъжът, блъснат на Е-79 край Благоевград

11179
Почина мъжът, блъснат на Е-79 край Благоевград
Снимка: БГНЕС

Почина блъснатият от лек автомобил снощи мъж на главен път Е-79 край Благоевград. След извършения от полицията оглед е установено, че той е бил велосипедист, предаде кореспондентът на БГНЕС в града. Тежкият пътен инцидент стана в 21,00 часа снощи на Е-79 в отсечката между пътни възли "Струмско" и надлеза на пътен възел "Покровник".

Лек автомобил пежо-пикап, движещ се в посока бензиностанцията, блъска движещ се в посоката му велосипедист. Ударът бил толкова силен, че след него велосипедът му изхвръква и пада в река Бистрица. Инцидентът е станал точно на моста над реката. Смачканият от удара велосипед е открит при последващия оглед на местопроизшествието.

Джип събори оградата на полицията в Благоевград

Джип събори оградата пред сградата на ОД на МВР - Благоевград. За щастие няма пострадали, информира БГНЕС. Пътният инцидент е станал в...

74-годишният Здравко Д., от кв. "Грамада", към полунощ е починал в реанимацията на МБАЛ-Благоевград. Той е приет снощи в спешно отделение на МБАЛ в състояние на травматичен шок, с открити фрактури на ръцете и краката. Има счупени ребра. Те са пробили белия му дроб, който се е напълнил с кръв. От Пирогов са отказали прием на рисковия пациент, чието състояние не позволявало да бъде транспортиран за София.

Към полунощ пострадалият е починал в реанимацията на МБАЛ. Взета му е кръвна проба за алкохол.

Пежото с благоевградска регистрация, блъснало велосипедиста, е управлявано от 50-годишният Георги Л. от Благоевград. При удара във велосипедиста, движещ се пред пежото-пикап, е паднал предния регистрационен номер, капака е подбит, а предното стъкло счупено.

След произшествието 50-годишният водач блъскал главата си в мантинелата. Пробата с полевия тест не е открила съдържание на алкохол в издишвания въздух. Взета му е и кръвна проба.

Двама са загинали при катастрофи

През изминалото денонощие на територията на страната са станали 23 тежки катастрофи, с 29 ранени и двама загинали, съобщават от СБА. ...

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com