Седем българи са арестувани в Париж

15300
Седем българи са арестувани в Париж

През последните няколки дни са били арестувани седем наши сънародници във френската столица. Те са били обект на разследване за поставяне на високотехнологични устройства за скимиране на банкомати в Париж, съобщи bTV. На петима от задържаните вече са повдигнати обвинения.

Във вторник на местопрестъплението са били арестувани двама българи на 26 и 25 години, които са влезли във Франция наскоро. В петък те са били изправени пред съда по подозрение за „фалшифициране на банкови карти”, „притежание на техника за фалшифициране” и за „извършване на измама в организирана група”.

Бум на кражби на коли с работещ двигател

15 коли, оставени с работещи двигатели, са откраднати в столицата за последните десетина дни, съобщиха от пресцентъра на МВР. При всич...

Днес, малко преди 10.00 часа двамата мъже нахлули въоръжени с автомат „Калашников“ и два бойни пистолета в златарско ателие, което се намира в центъра на Мездра, и привели в безпомощно състояние продавачката, съобщи агенция Фокус. След получен сигнал за престъплението, са предприети незабавни заградителни действия от полицията и след кратко преследване нападателите са били задържани. В тях са открити и иззети около килограм от отнетото злато, както и огнестрелните оръжия.

Ц.Ц. и П.К. са криминално проявени, като единият е с регистрация за грабеж, а другият – за противозаконно отнемане на автомобил.

Редактор: Пламен Георгиев

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com