Трима, обвинени за нападението на Метин остават в ареста

19256
Снимки: БГНЕС

Съдът остави в ареста тримата обвинени за нападението над 29-годишния български гражданин от турски произход Метин, предаде “Фокус”.

На Джоно Младенов, Иво Тилко и Момчил Милчов са повдигнати обвинения, за това че на 9 ноември 2013 г., на ъгъла на ул. "Пиротска" и ул. "Цар Самуил", в гр. София, са извършили в съучастие опит за умишлено убийство по хулигански подбуди.

Прокуратурата поиска постоянен арест за трима от заподозрените за побоя над Метин

Софийската градска прокуратура поиска постоянен арест за трима от четиримата задържани по подозрение, че са участвали в побоя над Георг...

Тримата подсъдими са разпознати от свидетели, които са били наблизо в момента на нападението, както и от собственика на хостела, където е работил Метин, това каза пред журналисти прокурорът по делото за нападението - Детелина Йотова. Четвъртият задържан по случая не е бил разпознат.

Йотова допълни, че на този етап няма данни пострадалият да е провокирал нападателите. По думите й, още не е готова експертизата, която да покаже, дали са употребили алкохол, или други упойващи вещества Джоно Младенов, Момчил Милчов и Иво Тилков, но е сигурно, че са били в нетрезво състояние. На мястото на нападението не е имало камери, които да се ползват като доказателства. Йотова каза още, че тримата подсъдими случайно са минавали по улицата, и не са планирали предварително нападението, както и това, че не се познават с Метин.

Тя допълни, че пострадалият все още е в тежко състояние, неадекватен е, и затова не е разпитан.

 

Полицията арестува още двама заподозрени за побоя над Метин

Още двама души са арестувани за нападението над жестоко пребития в събота вечерта (9 ноември) Метин на ул. "Пиротска", предаде bTV. С ...

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com