X
 
 

Васил Божков с коментар: Не знам какво се случва, ще коментирам като разбера

5549 12
Васил Божков с коментар: Не знам какво се случва, ще коментирам като разбера
Снимка: БГНЕС
Нищо не знам. Мен да ме издирват? Никой не ме издирва, никой не ми се е обаждал. Това заяви пред БГНЕС Васил Божков, след като по-рано днес прокуратура и полиция влязоха в офиси на "Нове холдинг" и на "Национална лотария".

Не знам какво се случва, добави Божков. Като разбера, може би ще коментирам. Нищо не знам в момента. На разположение съм на органите по всяко едно време, подчерта още един от най-богатите българи.

След като държавното обвинение и МВР влязоха в офисите на "Нове холдинг" и "Национална лотария" в София, в сайтовете ПИК и Novini.bg, който е част от групата на Sportal.bg, се появи информация, че Божков не е в България и ще бъде търсен с помощта на Интерпол. Изрично беше уточнено, че информацията не е официална.

Акцията в офисите на бизнеса на Божков е под ръководството на Спецпрокуратурата, но подробности за нея не се предоставят до момента. По същото време има проверки и в бившата резиденция в парк "Витоша", за която също се смята, че е свързана с Божков.

Припомняме, че днес, 28 януари, в парламента беше прието на първо четене в пленарна зала предложението на Валери Симеонов за промяна на Закона за хазарта. Предложението предизвика много спорове и обвинения, че става въпрос за фактическа национализация в хазартния бизнес, защото касае директно лицензите - според идеята, трябва да има налагане на държавен монопол и прекратяване на действащи сега лицензи, като наново ще се издават такива. Има обаче и законово предложение на финансовото министерство, в което темата с лицензите е поставена съвсем различно - то обаче е още на обществено обсъждане, т.е. тепърва ще влиза в парламента. Ето и подробностите за това предложение - в този материал! Заради тези две предложения се стигна до въпроси от парламентарната група на БСП към вносителите защо няма стиковане - Валери Симеонов каза, че неговият законопроект е различен от този на Владислав Горанов и че в този на Горанов става въпрос за други членове и параграфи. В активните връзки в този абзац Actualno.com представи законопроекта на финансовото министерство и сравнение с този на Симеонов показва, че те имат допирна точка - въпросът с лицензите.

Какви точно са идеите на Симеонов - научете в този материал!

Защо законът за хазарта е в този си вид и кой го е подкрепил, за да има спор сега за двойното данъчно облагане на хазарта - припомнете си в този материал!

Очаквайте подробности!

Actualno.com

Етикети:

 • Марги Драганова 9 Марги Драганова преди 3 седмици Профил на трол?
  Няма значение какъв е Бойко или Винкела, те не са кой знае колко по добри от Черепа, но в случая вършат полезна работа и не трябва да им се пречи. Въоросът е къде бяха пет години и защо спаха досега? Има и друг въпрос - този тип хазарт направо трябва да бъде забранен,от него няма да има полза дори да се одържави. Ще се сспечелят от едно пари, но ще бъде загубено много повече
 • Лакеят на Боко 8 Лакеят на Боко преди 3 седмици Профил на трол?
  Гешев служи на Хунтата и ВСЯКО ПРЕПЯТСТВИЕ ТРЯБВА ДА БЪДЕ ПОМЕТЕНО, ВСЯКО ПРЕПЯТСТВИЕ ПРЕД ХУНТАТА НА БОКО . Гешев е слугинската поръчкова Бухалка, която Мутрите на Боко си избраха . И го държат за топките . Янките вилнеят !
 • Суровата истина 8.1 Суровата истина преди 3 седмици Профил на трол?
  Да, Гешев наистина е бухалка в ръцете на Борисов, но в сблъсъка с Божков е на правилната страна. Колкото по-лошо се спречкат тея мутри, толкова по-добре за българския народ. С огромен интерес продължавам да следя този мутренски сблъсък, в който Боко Тиквата по случайност е от добрата страна :)))
  : 3 !
 • Суровата истина 7 Суровата истина преди 3 седмици Профил на трол?
  Божков, просто е един паразит. И неговото въобще не е бизнес или е бизнес дотолкова, колкото е бизнес да продаваш наркотици оред училищата или да сводничиш на проститутки.
 • ГешеФФФвТУРА 6 ГешеФФФвТУРА преди 3 седмици Профил на трол?
  Когато си милиционер по същност и си надупен в името на „кариерното развитие“, а и си достатъчно тъп за да измислиш нещо по-фино като „мероприятие“, на единия ден се срещаш с краварите и си пускаш снимките като пиар, а на другия ден – „хващаш“ „руски шпиони“. Важното е Путин да е виновен .
 • Голямата кратуна ГУранчо ! 5 Голямата кратуна ГУранчо ! преди 3 седмици Профил на трол?
  НАП са си раздали 30 млн. лева бонуси през 2019 година. Именно през тази година от ведомството изтекоха данните на 5 милиона българи . Те са го фомулирали „допълнителни възнаграждения за постигнати резултати“ в размер на над 30 МИЛИОНА ЛЕВА ! Това държава ли е ?
 • ГРОБарската копаня 4 ГРОБарската копаня преди 3 седмици Профил на трол?
  Вота не мина защото : Чорбарите няма да имат достъп до копанята на ГРОБ, пък и много от тях ще отидат на държавна издръжка - предатела Квадратния Тулум, Циганския Барон, бургаския мангалин Валерката ... За Сидера, ами лайно готово на всичко само и само да не изпусне кокала, а някои го наричат даже и политик . Магарешки, ами ... ще загуби муфтата от държавния резерв .
 • Анонимен 4.1 Анонимен преди 3 седмици Профил на трол?
  Елитният Циганин Валери щял да се мести от бургаския квартал "Меден рудник" в много по-престината маала Кумлука ! Сичкото Мангал се готви да го посрещне със знамена и китки .
  : 3 !
 • Помиярите прокурори 3 Помиярите прокурори преди 3 седмици Профил на трол?
  Записите с Радев и началника на Военновъздушните сили са провокация. Това заяви пред bTV бившият шеф на ЦСБОП Тихомир Стойчев.
 • ПроКУРатурата - слугите на Мафията 2 ПроКУРатурата - слугите на Мафията преди 3 седмици Профил на трол?
  Илиян Василев: Искат да ви управляват хора като Гешев, които не са избирани от вас и от мен . Гешев пита дали може да повдигне обвинение за да дисциплинира президента . Не може . Още веднъж, да бъде ясно, подобни груби атаки срещу президента Радев само ще го позиционират като антитеза на властта, т.е. ще му изпишат вежди .
 • Анонимен 2.1 Анонимен преди 3 седмици Профил на трол?
  Льотчикът е време да открие разделението на властите ,за което се бореше.Насран е засега морално с ходатайството си пред друг генерал да назначи любовницата му в нарушение на КТ.Изгорял е, защото Гешев е неуязвим и прокуратурата не се интересува от рейтинги.
  : 0 !
 • Фатмаците от службите 1 Фатмаците от службите преди 3 седмици Профил на трол?
  Всички под ножа, докато Боко стане президент ! Мутрите § Боко няма да се спрат докато не ощавят всичко и сринат държавата !
Нагоре