Версията за боя в "Червило" - наркотици*

55790
Версията за боя в "Червило" - наркотици*
Снимка: БГНЕС

Информацията на агенция Блиц за масов побой в столичния клуб "Червило" не е вярна. Това твърди източник на Actualno.com, присъствал на сбиването.

Сбиване действително имаше, но изобщо не става въпрос за 20 души, а за четирима. И не е имало бухалки - замеряха се с чаши, а след това хванаха столове и маси. Нямаше нападение над клиенти, нямаше и никакви маски. Пет-шест минути след сбиването на място дойдоха четири патрулки, които успокоиха нещата - резултатът беше една счупена маса и повреда на една от колоните, твърди нашият източник.

Междувременно от клуб "Червило" пуснаха официално изявление по повод случката. Екипът искрено се извинява на всички гости, които бяха свидетели на случилото се. Надяваме се да няма пострадали и смятаме, че действията на тези хората са крайно недопустими и подсъдни, казват от "Червило".

Версия номер едно за боя - наркотици

Основната версия за среднощния бой в столичния клуб „Червило” е преразпределение на наркотеритории, информира агенция ПИК, позовавайки се на свои източници.

Според информацията Иво Станев-Турчина е предизвикал мелето. Той е смятан за „лейтенант” на известния с прякора си Сако, който нашумя покрай връзката си с Мето Илиенския.

Преди около 5 години Турчина се опита да направи безуспешен преврат на Сако, с когото бяха задържани по обвинение в трафик на дрога. Турчина бе използвал факта, че босът му лекува високото си кръвно в затворническа болница, и се опитал да го отстрани. Дори сформирал своя мрежа от дилъри на кокаин и ги пуснал да действат из София. Сега обаче противоречията изглеждат изгладени.

Потрошиха столичния клуб "Червило"

Близо 20 маскирани са нахлули при отварянето на столичния клуб „Червило“ в центъра на София. С бухалки и бутилки са потрош...

Подозира се, че острието на вчерашната атака в "Червило" е Венци Боксьора.

*Информацията е актуализирана

 

 

 

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com