10 начина да подобрите кармата си

3314
10 начина да подобрите кармата си
Снимка: pixabay.com

Често в ежедневието чуваме думата „карма“. Не всеки, обаче знае значението на това понятие. Терминът идва при нас от индийската религия. Кармата е причинно-следствена връзка, която засяга съдбата на човека.

Нашите действия днес засягат бъдещето, даровете на съдбата, които утре ще ни донесат. Наред с това миналото засяга и днес, момента сега. Ако нямате късмет, в живота. Ако ви е стигнала черна ивица, време е да помислите, върху факта, че трябва да промените нещо в живота. Поведение, отношение към хората около вас, събития.

Ето и 10 начина за подобряване на кармата

Човек с положителна карма е успешен, проспериращ и щастлив. Той има късмет в работата и в семейството. За да продължите нещата, трябва да сте благодарни за всичко, което имате. Не забравяйте за благотворителността, приятели, помогнали в трудни моменти. Човек с лека карма може да развали това. Ако стане арогантен и да поставя себе си над всички и всичко, което го заобикаля, това говори за провал.

Ако нямате късмет, според индийската религия, отработвате лоша карма. Всички изпитания в живота трябва да бъдат преминати по достойнство и да не обвиняваме никого за своите проблеми. Не забравяйте, че само вие сте отговорни за това, което се случва с вас.

Основни съвети за подобряване на кармата:

Простете на всички, които са ви обидили. Освободете гнева си и не го насочвайте към тях. Това може да ви пречи да продължите напред.

6 неща, които не трябва да казвате на глас (ЧАСТ II)

Езотериците са съставили списък с теми, които са опасни за обсъждане, дори с роднини. Не ядосвайте Вселената! Съществуват поне 6 неща,...

Научете се, да общувате с хората, като избягвате конфликти. Не забравяйте, че някои преживявания са конкретно за вас. Трябва да намерите у човек нещо, заради което да го обичате.

Участвайте в развитието на тялото си - Тренирайте го. За това помагат йога или плуване. Те са много перфектни. По този начин активирате потока на жизнена енергия в тялото си.

Практикувайте духовна практика и уединение - няма значение, каква е вашата религия. Трябва да привлечете подкрепата на духовен наставник, да сте благодарни, да общувате с Бог или Вселената, чрез молитва.

Диагностицирайте кармата си – това ще ви позволи да разберете за греховете, които сте извършили в миналото.

Пътуванията ще ви помогнат да забравите за проблемите си, да разширите мирогледа си, да разберете по-добре другите и да бъдете по-мили с тях.

6 неща, които не трябва да изричате на глас (ЧАСТ I)

Не ядосвайте Вселената! Има поне 6 неща, които не трябва да изричате на глас Още от древни времена хората вярвали, че думата съдържа е...

Бъдете креативни - гответе храна, рисувайте картини, пишете книги. Правете това, което сърцето ви желае.

Любов - не бива да започвате хиляди романи. По-добре да създадете дълбока духовна връзка с половинката си. Ще преживеете хиляда кавги, преодолявайки семейните трудности заедно. Само така подобрявате кармата на семейството си.

Изграждане на взаимоотношения с родителите - важно е да поддържате връзка с вашите корени, роднини и особено с родителите си.

Позитивно отношение - научете се, да бъдете оптимисти и да правите добро. Не забравяйте, че всяко добро дело се връща при вас.

Започнете да подобрявате кармата си още сега. Само така ще подобрите живота си по-бързо.

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Още от ЛЮБОПИТНО:

Защо в къщата е по-студено, отколкото навън: 5 причини

Кога не трябва да подарявате и да изхвърляте стари вещи?

Преди да сготвите пилето направете това, за да премахнете химията от него

Какво да правите, когато ви се прияде шоколад: 3 съвета за различни случаи

Как да отучим кученцето да хапе ръцете и краката ни?

Класация на най-добрите съпрузи според зодията им

Хората с тази кръвна група са най-красиви

Ако преминавате през труден период в живота си, прочетете тази притча

Стихотворение за 16 април 2024

Любовен съвет за всяка зодия за 16 април 2024

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com

ОЩЕ ОТ Любопитно