10-те женски физически черти, които привличат мъжете като магнит

5770
10-те женски физически черти, които привличат мъжете като магнит
Снимка: https://pixabay.com

Първосигнално всички забелязваме външния вид на човека, а и не можем веднага да се запознаем с чертите от характера му. Излъчването ви е от голямо значение за привличането на мъжките погледи и пленяването на сърцата. Има и други фактори, които правят силно впечатление и бихте могли да използвате, за да увеличите обожателите си. Нека видим кои са 10-те физически черти, привличащи мъжете:

Дупе

Няма как представителите на силния пол да не забележат извивките ви, то е символ на женствеността и сексапилността. Ако то е апетитно и изваяно, знайте, че всеки мъж ще го оцени подобаващо. Те дори са по-предпочитани и от гърдите.

Гърди

Още един символ на женствеността и сексапила са женските гърди. Те, заедно с дупето, са от най-привлекателните сексуални фактори. Не е задължително да бъдат прекалено големи, не всички мъже предпочитат изобилието, правилният за вас ще ги оцени. Проучванията сочат, че гърдите със среден размер са най-предпочитаните сред представителите на силния пол.

Крака

Красивите и дълги крака определено не остават мъжете безразлични. Правилно подчертани, те ще накарат всеки мъж да се обърне след вас. Ако краката ви са красиви и в добра форма, подсъзнателно мъжете индикират, че сте здрави и се грижите за външния си вид.

Очи

Очите и сексапилният поглед също привличат силно мъжките представители. Красивите очи и поддържаните вежди и мигли правят впечатление на мъжете и ви предоставят още плюсове. Хубавият и привлекателен поглед ще съблазни всеки мъж.

Устни

Устните са още една част от лицето, което е определящо за съблазняването. Ако имате сочни, плътни и изразителни устни – знайте, че всеки мъж ще ги забележи и оцени. Мъжете обожават женските устни.

Чиста кожа

Подобрете външния си вид само за 5 минути

Как да придадете на очите си сияен вид, на устните си - приятна плътност, а на бузите – бляскава руменина? Има прости и удобни на...

Дали поради хормонални проблеми или други причини, много дами страдат от кожни проблеми като акнето. Те обаче не са привлекателни за мъжкия пол, което не бихме казали че ги отблъсква със сигурност, но всеки мъж обича чиста и нежна коса с натурален вид.

Коса

Много от мъжете харесват дълга, гъста и права коса, която ги пленява и я възприемат като още един символ на женствеността.

Добре поддържан маникюр и педикюр

От личен опит бихме ви казали, че едно от първите неща, които мъжете забелязват, са ръцете и маникюра ви. Добро впечатление прави, когато не оставяте ноктите си изпочупени и прекалено дълги, ами поддържани и изчистени визии.

Избягвайте тези 5 грешки, за да сте изискана и изтънчена дама

Човек, който има интелигентност и не спира да развива своята личност, с право може да се нарече умен. Много често се налага да бъдете г...

Фигура на пясъчен часовник

Тази женствена форма е една от най-привлекателните за мъжете. Тя индикира и че жената е способна да създаде здраво потомство.

Усмивка

Мъжете не харесват сърдитите и прекалено сериозни жени, а усмивката е едно от средствата, с които може да привлечете противоположния пол. Излъчвайте позитивна енергия и показвайте усмивката си по-често.

 

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Още от ЛЮБОПИТНО:

Защо седмицата след Цветница се нарича Страстна седмица

Пожелания за Цветница - кой има имен ден на 28 април 2024

Какво вещае появата на мравки у дома?

Защо НЕ трябва да перете на 40 градуса?

Топени боядисани яйца – нов метод, който трябва да тествате

Психолог: 4 причини, поради които вторият брак е по-щастлив

Какво никога не се прави през Страстната седмица?

Най-разтърсващата притча за прошката

Стихотворение за 25 април 2024

Любовен съвет за всяка зодия за 25 април 2024

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com