X
 
 

10 вещи, които привличат безпаричието в дома ви

70595 1
10 вещи, които привличат безпаричието в дома ви
Снимка: Pixabay.com
В дома на всеки има вещи, които е по-добре да не са в него. Някои от тях са непотребни и неизползваеми, но ни е жал да изхвърлим, други заемат много място или пречат, но пак не ни се иска да се разделим с тях. Дали от сантименталност или от мързел, много хора просто трупат вещи, които събират прах, стават развъдници на буболечки и вредни микроорганизми и застрашават здравето ни. Освен опасните, ненужни и безсмислени предмети в домовете ни има и такива, които ни влияят негативно по друг начин и наистина е добре да изхвърлим възможно най-скоро. Тези неща са заредени с негативна енергия. Ако се отървете от тях, ще се отървете от натрупаната лоша аура в жизненото си пространство.

Вижте кои са вещите, които е най-добре да махнете, за да подобрите не само вида на дома си, но и живота си като цяло.

8 признака, че в дома ви се крие опасност

Може би смятате, че домът ви е едно от най-безопасните за вас места, но понякога може да се окаже, че това не е така. Дори постоянно да...

Вижте кои са те:

Счупено стъкло

Счупените огледала или пукнатите прозорци не трябва да стоят в къщата при никакви обстоятелства. Специалистите по фън шуй и медиумите твърдят, че счупените огледала и стъкла поглъщат положителната енергия и я превръщат в отрицателна. Те носят нещастие и провал. Все пак всички знаем поговорката: „Ако счупиш огледало, те чакат 7 години нещастие”.

Счупена посуда

Както счупеното стъкло, така и счупената чиния или чаша поглъщат като гъба негативи. По-добре ги сменете с нови, защото освен това не е много удобно от такава посуда да се яде или пие.

Тези предмети носят нещастие - веднага ги изхвърлете

Скъсани и негодни дрехи и обувки, напукани и надраскани съдове – приборите и сервизите за хранене символизират семейството и дефе...

Стара техника

Счупеното или неработещо оборудване няма място в дома ви. Според експертите по биоенергия, всички домакински уреди са в състояние да поглъщат и съответно предават отрицателна енергия. По-добре се отървете от тях и освободете пространство в дома ви.

Стари дрехи

Може би всеки в апартамента си има стари обувки или дрехи, оставени „за спомен” и „за всеки случай”. Много негативна енергия обаче се събира у тях. Именно тази енергия създава семейни проблеми и такива в личния живот и здравето. Не се страхувайте да се отървете от старите неща, а дайте път на новото.

Вещи на починали

Никога не споделяйте тези 8 вещи с друг човек

Като малки родителите ни учеха, че трябва да споделяме играчките и лакомствата си с другарчето. Този навик обаче не бива да се пренася ...

Много е важно да помним близките си, които вече не са сред нас, но не трябва да пазим вещите им. Нещата на починалия излъчват силна негативна енергия и може да имате проблеми със здравето си заради тях. Такива неща трябва да бъдат изгорени. Добре е да приберете снимките им в кутия и да ги държите в мазето.

„Мъртви” неща

Глава на отстрелян елен, колекция от пеперуди или сухи цветя. Те красят интериора, но всъщност са истински енергийни вампири и поглъщат цялата положителна енергия. Добре е да не ги държите в жилището си.

Неработещи часовници

Счупеният часовник е много лош знак. По-добре или го ремонтирайте или просто го изхвърлете, без грам да го мислите.

Какво ще се случи, ако счупите чаша, намерите яйце с два жълтъка или разлеете кафето си

Сред народа винаги са съществували вярвания, че някои неща могат да се предвидят според това, което се случва. Mнозина вярват, че има п...

Изхабени почистващи материали

Стара метла или прокъсана вече кърпа за ръце. Това са неща, които съществуват в почти всяко домакинство, но всъщност са просто източник на негативна енергия и проблеми. Препоръчително е да изхвърлите в кофата.

Несъществени и нефункционални вещи

Един чорап или пък чехъл — това са неща от ежедневието, което вече може да не използвате по предназначение. Те блокират положителната енергия. Отървете се незабавно от тях.

Снимки с негативно съдържание

Предмети, носещи лош късмет на дома

Домът е проекция на душата на човека. Всичко, което се намира в дома ви, по някакъв начин е свързано с вашето подсъзнание, желанията ви...

Имате картини или снимки, които всъщност не ви носят положителни емоции. В такъв случай е по-добре да не ги държите в дома си. Те ще донесат нещастие не само на вас, но и на близките ви и ще повлияят на психическото ви състояние.

Actualno.com

Етикети:

  • Анонимен 1 Анонимен преди 11 месеца Профил на трол?
    Отвратително суеверие, не вещите привличат бедност, а греховете ви. Четете Второзаконие 28 глава от Библията, тази глава се казва "Благословения или проклятия" и те идат от СЪЗДАТЕЛЯ. Благословения, ако спазваш законите МУ и вършиш волята МУ(вкл и пари) и проклятия(вкл. и бедност) ако не ги спазваш. Цитати:Второзаконие 28: 1 Ако слушаш добре гласа на Господа твоя Бог и внимаваш да върши виж още ›› ш всичките Негови заповеди, които днес ти заповядвам, тогава Господ твоят Бог ще те въздигне над всичките народи на света. 12 Господ ще ти отвори доброто Си съкровище, небето, за да дава дъжд на земята ти на времето му, и да благославя всичките дела на ръцете ти; ЩЕ ЗАЕМАШ НА МНОГО НАРОДИ, А ТИ НА ЗАЕМ НЯМА ВЗЕМАШ 15 Но ако не слушаш гласа на Господа твоя Бог, и не внимаваш да вършиш всичките Му заповеди и повеленията Му, които днес ти заповядвам, то всички тия проклетии ще дойдат на тебе и ще почиват на тебе. 16 Проклет ще бъдеш в града и проклет ще бъдеш на полето. 19 Проклет ще бъдеш при влизането си и проклет ще бъдеш при излизането си. 20 Господ ще изпраща върху тебе проклетия, смущение и разорение във всичките предприятия, които предприемаш да вършиш догде бъдеш изтребен и погинеш скоро, поради злите дела, чрез които си Ме оставил. и т,н.