11 неща, които мъжете трябва да знаят за жена, била самотна дълго време

18525
11 неща, които мъжете трябва да знаят за жена, била самотна дълго време
Снимка: iStock

Ако вие сте мъж и отивате на среща с жена, която дълго време е нямала никого до себе си, имайте предвид тези 11 правила:

1. Тя няма да повярва, че вие сте правилният човек за нея

Тя е опитвала и се е проваляла в любовта толкова много пъти преди, че ще ѝ е трудно да повярва дали изобщо ще срещне човек, в когото да се влюби отново. Тя не иска да продължава да се надява на всеки мъж, когото срещне и няма да иска да се надява и на вас. Наистина ще трябва да я накарате да повярва, че си заслужава да рискува с вас.

2. Тя няма да се довери на идеята да се влюби

Самотната жена се е превърнала в скептик в любовта. Тя била предадена от идеята за любов толкова много пъти в миналото, че няма да знае непременно дали любовта всъщност е нещо, което все още съществува в този съвременен свят.

Как се справяте със самотата, според зодиака

3. Нейните приятели трябва наистина да се уверят, че сте готови да се справите със задачата да бъдете с нея

Приятелите ѝ знаят през какво е преминала тя. Те са наясно, че тя заслужава много повече от това, което е получавала досега. И затова можете да очаквате, че те наистина ще ви наблюдават изкъсо и ще ви се карат, когато грешите. Те ще искат да се уверят, че няма да я нараните по начина, по който тя е била наранявана толкова много пъти преди това. 

4. Няма да е толкова склонна да адаптира ежедневието си към вашата връзка веднага

Самотницата е свикнала да живее живота си по определен начин. И затова не можете да очаквате от нея да промени всичко само защото се е случило да се среща с вас сега. Ще трябва да ѝ дадете време да се адаптира към това, което сте вие, и към това, от което връзката ѝ наистина се нуждае.

5. Тя ще иска да се забавлява много в спалнята

Всъщност тази жена не е имала отдавна интимни отношения с мъже. Но това не означава, че тя не знае какво означава да се забавляваш в спалнята. Дори очаква с нетърпение да има дългосрочен партньор, с когото може да се развива и да се учи от него в сексуално отношение. Тя ще иска да направи всичко, което може, за да научи какво ви харесва и да ви задоволи.

Как да продължите напред след раздяла?

6. Тя знае как да се грижи за себе си

Тя е силна и независима жена, която знае как да се изправи на собствените си крака. Грижела се е за себе си толкова дълго време и затова не се учудвайте, ако тя няма да е толкова възприемчива веднага към вашата помощ или съдействие. Просто е свикнала да се справя сама.

7. Тя ще смята, че приятелите и семейството ѝ са основна част от живота ѝ.

Доста дълго време е трябвало да разчита само на семейството и приятелите си за социално общуване. Те са били хората за силни и интимни отношения и емоционални връзки. И това, че сега сте в живота ѝ, не означава, че тя автоматично ще изостави тези хора заради вас.

8. Тя няма изведнъж да се привърже към вас

Тя няма да бъде толкова привързана и любяща към вас от самото начало. Сдържаността ѝ ще е преобладаваща, защото е правила грешката да бъде прекалено нежна към мъжете, дори когато те не са го заслужавали; и всички те в крайна сметка са разбивали сърцето ѝ и са се възползвали от нея.

Как да бъдем по-щастливи?

9. Тя ще се радва да прави няколко неща с вас, въпреки че може да не се държи така

Тя тайно иска да се наслаждава на правенето на всички съвместни неща, които много хора във връзки правят - защото никога не е имала възможност да изпита автентично всичко това за себе си. И така, макар че може да не се държи като развълнувана, дълбоко в сърцето си това е всичко, което някога наистина е искала.

10. Тя се притеснява да се отвори пред вас

Тя не иска да виждате слабата ѝ страна. Знае, че трябва да бъде силна и не иска да се постави в положение на слабост веднага, защото не иска да ви даде власт над себе си. Ще изчака, за да види дали сте човек, който действително си заслужава да бъде уязвим.

11. Няма търпение да се влюби във вас

Но дори и след всичките ѝ опасения, идеята да се влюби все още е нещо, в което тя отчаяно иска да вярва. И въпреки че е била наранявана толкова много пъти преди, тя иска любовта да дойде в живота ѝ. И няма търпение това да се случи.

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Още от ЛЮБОПИТНО:

Любовна магия в действие: Как да разберете, че на съпруга ви е направена любовна магия

11 стъпки как да спрете да тежите на врата на съпруга си и да започнете да „правите пари“

7 твои маниера, които оставят ужасно първо впечатление след разговор

Вредно ли е да се пие чай непосредствено след хранене?

Освен агне: Какво друго трябва да се яде на Гергьовден?

Как се пише: полилей или полюлей?

Защо задължително се яде агне на Гергьовден?

С какви размери е бил най-големият динозавър?

Кога се боядисват яйца за Великден 2024?

Как да си направим мицел за печурки?

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com