13 фрази, след които трябва да напуснете човек

6515
13 фрази, след които трябва да напуснете човек
Снимка: iStock/Guliver

Можете да определите, че любовта ви е изиграла жестока шега по няколко фрази, изречени от мъжа до вас. Според психолозите има 15 израза, след които трябва да помислите отново за избора си на партньор в живота.

„Майка ми готви по-добре ... Няма да ям това“, е популярна фраза, която не винаги трябва да се превръща в причина да се запишете за кулинарен майсторски клас.

"В леглото ти, разбира се, си труп!"  - Това е много обидно дори за темпераментна жена. Чувайки това, психолозите препоръчват да се обърне внимание на самия Аполон.

"Не ме интересува какво мислиш." Зад тази забележка може да се крие не само човек, който е абсолютно безразличен към вас и вашите желания, но и истински домашен тиранин.

Белезите, че не сте щастливи във връзката

За съжаление, връзките не са като меден месец, но колкото по-рано установите проблема, толкова по-скоро ще намерите решение. Как да ра...

„Никога няма да се оженя за теб“ е фраза, която говори сама за себе си. Не трябва да се опитвате да убедите и превъзпитате човек, който е казал това.

"Време е да отслабнете." Тази фраза наранява всеки човек, особено ако е „подправена“ с откровението, че любимият ви човек се срамува да се появи до вас публично.

„Да отидем на почивка заедно. Всички разходи са намалени наполовина и ти ще платиш полета! Печелиш добри пари." Ако първоначално дори не сте договорили отделен бюджет, а мъжът вече е изчислил всичко и е разделил заплатата ви, тогава бягайте.

"Имам принцип: не излизам с жени над тридесет." Повярвайте ми, нямате нужда от съпруг, който ще ви напусне заради „твърде големия“ номер във вашия паспорт.

„Какво е с лицето ти? Приличаш на възрастна жена." Определени типове мъже могат да дадат такъв „комплимент“ за лош грим или „грешна“ прическа. Не приемайте това за шега, още по-малко се опитвайте да угаждате.

Зодиите, които най-бързо превъзмогват любовната мъка

Любовната мъка не успява да сломи 4 зодии. Те проявяват воля и успяват бързо да се съвземат след раздялата. Тези знаци не страдат дълго...

Жената трябва да седи у дома и да угажда на съпруга си, който печели.“ Ако мечтите ви не са ограничени до печат в паспорта и не искате да прекарате остатъка от живота си като домакиня, тръгнете си.

"Болна ли си? Е, оправяй се!" - човекът очевидно не е способен на съпричастност. Проблемите ви не означават практически нищо за него, защото той се нуждае преди всичко от внимание.  

Нарича те зайче. Мъжете често слагат сладки прякори на дамите си не от излишък на нежност, а по практически причини: те се страхуват да не се объркат в имената на страстите си.

„Но бившата ми беше началник на отдела, готвеше вкусни компоти, отглеждаше цветя ...“ - дори бившето момиче да бъде споменато в негативен контекст, помислете за това.

„И твоята приятелка е хубава, о, да се бях запознал с нея по-рано.“  Дори и избраникът ви да е вече на почтена възраст, не бива да обвинявате всичко в странно чувство за хумор. Най-вероятно той ще опознае приятелката ви по-добре или може би повече от една. Скандалът няма да помогне за нещата. По-добре е да тръгнете и да си намерите някой по-сдържан.

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Още от ЛЮБОПИТНО:

Паунд - лев. Колко струва един британски паунд към български лев днес, 25 април /валутен калкулатор/

Турска лира - лев. Колко струва една турска лира към един български лев днес, 25 април /валутен калкулатор/

10 съвета, които ще ви помогнат да поддържате свеж и приятно ухаещ дом

Съсипват я: 7 неща, които убиват вашата боядисана коса ден след ден

Как се е празнувала Цветница в миналото?

Топ 20 оригинални идеи за декорация на великденските яйца

В какво най-богатите 0,001% в света влагат парите си?

Знаете ли къде се намира остров Гренада

Какво да не правите на Цветница?

Колко на брой са Балеарските острови

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com