1500 долара + 6 месеца = хамбургер (ВИДЕО)

5544
1500 долара + 6 месеца = хамбургер (ВИДЕО)

Авторът на популярния YouTube канал "Как да направим всичко" (How to Make Everything) Анди Джордж е показал резултатите от смел експеримент. За създаването на хамбургер от нулата той е похарчил 1500 долара и половин година от своя живот.

За да приготви хамбургера, Джордж собственоръчно отгледал зеленчуците и пешеницата за приготвяне на питката, сдобил се с млякото, маслото и яйцата.

Един хамбургер в хърватски курорт се продава за до 36 лв.

Известни сайтове за туризъм препоръчват да не се ходи на почивка в Хърватия заради високите цени на храната, предаде хърватското елект...

Освен това, тъй като една от съставките на сандвича бил мед, се наложило да влезе и в ролята на пчелар. Разбира се, солта за хамбургера Джордж добил самостоятелно от океанска вода.

Както пояснява експериментаторът, в своите проекти той се опитва да "хвърли предизвикателство на самия себе си", създавайки предмети от всекидневието, които хората обикновено приемат като даденост.

"Не е лошо. Шест месеца от моя живот преминаха нелошо. Да", цитира The Verge вкусилия накрая плода на собствения си труд Джордж.

Следващия път той обещава сам да си ушие костюм. Разходите по производството на този атрибут от гардероба той е оценил предварително на 4000 долара.

Хамбургерите водят освен до напълняване, и до затъпяване

Не е тайна, че консумацията на хамбургери и пържени картофи може да се отрази зле на талията, но ново изследване установи, че те са в...

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com