(18+) Нови секс пози, които трябва да пробвате

135865
(18+) Нови секс пози, които трябва да пробвате

Сексът е невероятно изживяване, но като всяко едно нещо и той може да ни омръзне с времето, особено когато е еднообразен. За да не позволим това да се случи, просто трябва да дадем ход на въображението си. Стига вече с до болка познатата ни мисионерска поза или пък традиционния секс на леглото, време е за нещо ново!

Затова сме ви приготвили няколко предложения за по-различни секс пози, които трябва да опитате задължително:

Побъркайте го с орална любов

Може да подарите на любимия истинска наслада, да го побъркатe и да го накарате да ви боготвори. Нужно е да усъвършенствате няколко техн...

Ученическа поза

Сещате ли се за лудите си ученически години, когато сте правили какви ли не забавни и дори малко откачени неща? Това определено са едни от най-хубавите времена, затова защо да не си ги припомним? Нужно е само да се сдобиете с "ученически” стол. Нека той седне удобно на него и се облегне, а вие да поемете инициативата, като седнете отгоре му с лице към него, обкрачвайки го с разтворени крака. Постепенно започнете да го доближавате, с крака опрени в земята и сгънати колене, като движите най-вече ханша и кръста си. След като партньорът ви напълно е проникнал във вас, продължете бавно да се клатите напред – назад. Ще се почуствате като истински тинейджъри.

"Танцуваща" поза

Звучи доста интересно, нали? Хубавото е, че можете да практикувате тази поза дори на публични места. За да я изпълните, е нужно само да сте прави, допрени един до друг, като мъжът е притиснал жената към себе си. Тази поза се практикува на фона на нежна, възбуждаща музика, като телата се поклащат в ритъм. Изключително вълнуващо и страстно преживяване, което трябва да пробвате.

Любимите секс пози на жените и мъжете

Мъжете и жените са различни. Това не е сексизъм, а реалност. Тези различия се проявяват и в леглото. Мъжете харесват едни пози, жените ...

"Мързелива” поза (сутрешна)

Идеална е за сутрешен секс, когато сте още сънливи. Първо започнете с гушкане, като сте легнали с гръб към него, с крака леко свити в коленете, а партньорът ви е зад вас, в същата позиция. След като сте се разгорещили достатъчно, изтеглете единия крак напред, давайки му идеален достъп до интимните ви части. След това...ДОЧЕТЕТЕ ТУК!

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com