3 цвята, които ще ви помогнат да изглеждате по-млади

4310
3 цвята, които ще ви помогнат да изглеждате по-млади
Снимка: iStock

Звездният американски стилист Андрю Гелуикс смята, че има нюанси, които визуално подмладяват абсолютно всички жени. За тези, които се стремят да са с по-млада визия, експертът съветва да избягват черния тон, тъй като е твърде строг. И обърнете внимание на три цвята, които имат подмладяващ ефект.

"Ако искате да пробвате да изглеждате по-млади, започнете с червени, розови и лилави цветове. Всички те носят супер младежко настроение", казва Гелуикс. Ефектът може да надмине всички очаквания. Неслучайно тоалетите в тези цветове са особено обичани от холивудските знаменитости над 40 години, които не се съобразяват с възрастта си.

Специалистът отбелязва, че цветът играе огромна роля в гардероба, не по-малко от облеклото. Ето защо също е много важно да изберете вашия нюанс, който ви отива възможно най-много.

Есенни модни тенденции

Така че червеното може да има много опции. Знаменитостите особено харесват алено. Но на някои отиват по-студени нюанси на червеното, със синкав подтон. От нюансите на розовото експертът съветва да обърнете внимание на ярките, включително фуксията. Люляково-виолетовите нюанси също визуално подмладяват и изглеждат много впечатляващи. В същото време стилистите съветват да избягвате неестествени, киселинни и много тъмно лилави нюанси - те могат да ви състарят.

Преди това стилистът разказа как правилният гардероб помага на жената да има визия на 10 години по-млада. Експертът посъветва да обръщате внимание на щампите на дрехите, които имат силен подмладяващ ефект.

Бижута с големи камъни

Масивните бижута в стил "скъпо-богати" изглеждат претенциозни и не украсяват нито 20-годишните, нито 40-годишните. Големи камъни, злато, множество нанизи с перли, лога - трябва да изхвърлите тези бижута завинаги или да ги подарите на някого.

Такива бижута могат да изглеждат хармонично само с елементи от гардероба, които са контрастиращи по стил, като анцуг или комплект в духа на нормкор. На жените този вид ансамбли не изглеждат много подходящи.

Насочете се към тези модели в магазина за обувки, защото те ще са най-модерните тази есен

Палто от изкуствен косъм

Всеки ще се съгласи, че козината е красива, луксозна и топла. Има обаче няколко изключения, които ще развалят имиджа. Стилистите съветват преди всичко да се отървете от норковите палта до пода. Според експерти малко хора ще изглеждат привлекателни в такива връхни дрехи. Също така си струва да изхвърлите кожените палта от изкуствена кожа.

Кожусите, толкова популярни сред звездите на уличния стил на седмиците на модата, изглеждат евтини и непредставителни. Ако искате подобно кожено палто, обърнете внимание на вълнени палта в стила на плюшено мече. Избягвайте и кожените палта с животински щампи.

Блуза с панделка

Този детайл е противопоказан за жени над 40 години, независимо колко романтични и нежни изглеждат блузи и рокли с панделки на яката. Те са в състояние напълно да унищожат визията. Факт е, че тези елементи от гардероба са предназначени да придадат на ансамбъла лека нотка на ретро.

На 50-60-годишните жени те просто ще изглеждат старомодно.

Меланжирани тъкани и модел рибена кост

След 40 години трябва да можете да различите основната цветова гама от тази, която безмилостно ще ви състари. Опасността идва от меланжирани текстури, класическо каре и модел на рибена кост.

Ако не можете без сивото, заложете на по-дълбоки и благородни нюанси.

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Още от ЛЮБОПИТНО:

Какво е сомнилоквия и колко хора са засегнати от този феномен?

Как се наричат нишките в банана и напълно безопасни ли са за здравето ни

Паунд - лев. Колко струва един британски паунд към български лев днес, 19 април /валутен калкулатор/

Турска лира - лев. Колко струва една турска лира към един български лев днес, 19 април /валутен калкулатор/

Скрити лимонки: Това са наистина най-сексуалните зодии

7 грешки, които често се допускат на първа среща

Всичко, което трябва да знаете за мъжа Телец

За жените над 40 години - тази мода им сваля по някоя друга година

Как да увеличите доходите с помощта на нумерологията: 3 съвета, които работят безупречно

Как да увеличите доходите с помощта на нумерологията: 3 съвета, които работят безупречно

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com

ОЩЕ ОТ Любопитно