3-те големи ЛЮБОВНИ момента в живота на всяка ЗОДИЯ (Част 2)

13069
3-те големи ЛЮБОВНИ момента в живота на всяка ЗОДИЯ (Част 2)
Снимка: iStock/Guliver

В любовта никога не знаеш какво ще ти се случи. Винаги си мислиш, че си открил сродната си душа, докато не дойде нов човек, който да ти подскаже, че има още много какво да искаш от човека до себе си. Ето кои са най-важните любовни моменти в живота на всяка от 12-те зодии:

Част 1 – четете ТУК : )

3-те големи ЛЮБОВНИ момента в живота на всяка ЗОДИЯ (Част 1)

В живота на всеки човек има няколко знакови момента в любовта, които определят всичко и преобръщат света ни. Ето кои са най-важните люб...

ЛЪВ: Първата любов на Лъвовете е много драматична и още тиийнеджърска. Те не си дават сметка, че не може първият човек, който срещнат в живота си да е сродната им душа. Затова приемат раздялата много сериозно и тя ги белязва за цял живот.

Втората любов на Лъвовете се случва около 25-тата им година. Тя продължава няколко години и е прекрасна от първия до последния ден. В случая обаче и двамата партньори разбират, че искат различни неща в живота и връзката приключва.

Третата любов на Лъвовете може да дойде през 30-32-та им година, когато вече ще се усетят много променени и различни от човека, който са срещнали. Ще разберат какво е романтика, какво е любов и какво е истинско щастие!

ДЕВА: Първата голяма любов на Девите започва около 15-тата им година и продължава почти до 21-вата. Тя е луда, страстна и толкова неудържима, че за жалост завършва с изневяра от страна на Девите.

Втората им любов е като поправка на първата. Тя идва около 26-тата им година, когато вече са по-зрели и знаят, че любовта не е игра и не бива да си играят с човека до себе си. Тогава разбират и какво искат от живота, почти на крачка са от брака, но този път изневярата идва от другия човек.

Тези зодии НЕ заслужават втори шанс

Не всеки се учи от грешките си. На хората, които не си извличат поука от случилото се, е излишно да се задава втори шанс. Ето от кои зо...

Истинската любов за някои Деви може да дойде към 30-тата им година, а за други чак към 35-тата. Въпреки това те откриват щастието и няма нищо по-хубаво, което да им се е случвало в живота. Създават много здраво и щастливо семейство, за което мнозина биха им завидели.

ВЕЗНИ: Първата голяма любов на Везните е изключително кратка, по-малко от една година. Тази любов идва при тях около 18-тата им година. Много бързо се изчерпва и с това идва ред на втората...

Втората им голяма любов идва веднага след първата, около 19-тата им година. Връзката продължава почти 10 години, което е изключително голям период. За нещастие връзката приключва без брак, без деца и без нищо, което да се е случило за толкова много години.

През третото си влюбване Везните разбират, че ако една връзка няма развитие, тя е обречена. Затова около 30-тия си рожден ден се запознават с човека, който Съдбата им е отредил. Бързо създават семейство, имат много деца и живеят много щастлив и безоблачен живот.  

СКОРПИОН: Първият важен момент в любовта при Скорпионите идва сравнително късно, около 22-рата им година. Тогава срещат много спокоен и добър човек, който им подарява прекрасна връзка с много мили спомени.

На каква офис визия залага всяка от зодиите?

Офисът е мястото, където прекарваме една огромна част от живота си. Стараем се да изглеждаме добре, тъй като много често външният вид о...

Втората им голяма любов идва чак около 30-тата им година, но продължава много кратко. Бурна е, щастлива е, но просто няма бъдеще заради доста различия, които няма как да бъдат пренебрегнати.

Третата любов на Скорпионите идва около 32-та им годишнина, когато срещат правилния човек, с който обикалят света, изживяват много моменти заедно и всичко това за много кратко време. След което решават да имат дете, да създадат собствен бизнес и се оказват успешни в повечето си начинания.

Част 3 – четете ТУК : )

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Още от ЛЮБОПИТНО:

Партньорът ви ще е доволен: За да подобрите сексуалния си живот, трябва да подобрите храненето си

Как да не се ядосваме, ако ни обидят?

Най-красивите места в Испания

Колега или колежка – кое е правилното?

Кога започват да излизат кърлежите

Митовете за кърлежите: Могат ли да скачат или да летят?

Яденето на твърде много захар причинява ли диабет?

Как да варим картофите, така че винаги да стават меки

7 съвета, които можете да следвате, за да запазите яйцата си свежи дълго време

Как да варим яйцата, за да се белят най-лесно

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com