3-те големи ЛЮБОВНИ момента в живота на всяка ЗОДИЯ (Част 3)

10384
3-те големи ЛЮБОВНИ момента в живота на всяка ЗОДИЯ (Част 3)
Снимка: iStock/Guliver

В любовта няма правилна формула, с която да знаеш, че ще откриеш своя партньор в живота. Съдбата е тази, която определя кога любовта ще дойде в живота ти и кога ще остане там завинаги. Това са най-важните моменти в любовта за всяка зодия:

Част 2 – четете ТУК : )

Коя е НАЙ-ГРОЗНАТА черта от характера ти според зодията

Всеки човек има своят уникален характер и неповторими черти, които го открояват като личност. Зодиакалният знак, под който сте родени о...

СТРЕЛЕЦ: Първата голяма любов на Стрелците идва съвсем рано, още когато са на 15-16. Тя е по детски много невинна и силна, учи ги на много важни уроци и оставя едно хубаво чувство и спомен.

Втората любов идва, когато вече са съвсем променени, пораснали и знаещи какво искат от живота. Тази любов ги намира, когато са на около 20-годишна възраст. Тогава изживяват едни от най-щастливите си години. Някои Везни дори стигат до брак, но той се оказва неуспешен.

Третата любов на Везните е по-спокойна, в нея има по-малко страст, но повече разум и обич. Тя идва на около 28-30 години, създават семейство и успяват да сбъднат мечтите си, които не са успявали с другите си любови досега.

КОЗИРОГ: Първият важен момент в живота на Козирозите е, когато са на 25. При тях любовта идва много късно и това е така, защото просто късметът не е бил на тяхна страна. Тази любов им се струва като че ли ще е последната, но уви – не се оказва така. Раздялата настъпва поради лоша изневяра и голяма нанесена обида и рана.

Втората им любов е кратка и идва малко преди да навършат 30-те. В нея има много страст и много приключения, но нищо задълбочено.

3-те големи ЛЮБОВНИ момента в живота на всяка ЗОДИЯ (Част 2)

В любовта никога не знаеш какво ще ти се случи. Винаги си мислиш, че си открил сродната си душа, докато не дойде нов човек, който да ти...

Третата им любов, която остава завинаги, идва чак към 38-40. Тогава те са готови да създадат семейство и не се страхуват от това, което ги очаква, защото знаят, че човекът, когото са открили, просто е сродната им душа. Така се и оказва!

ВОДОЛЕЙ: Първата голяма любов на Водолеите е много пагубна за самочувствието им. Никога не са били толкова лъгани нито преди, нито след това в живота си. За щастие тя е кратка и отминава бързо, но самочувствието им страда до края на живота им.

Втората им голяма любов идва, когато са на около 27 години. Тогава разбират, че са намерили сродната си душа и решават да сключат брак. Създават прекрасно семейство, имат много деца и вярват, че нищо повече в живота не им е нужно.

Докато не дойде третата им голяма любов, която е забежка, докато са женени. За щастие това увлечение на продължава дълго и съумяват да запазят семейството си, макар и човекът до тях да подозира за стореното...

РИБИ: Първата голяма любов на Рибите започва и завършва с много страст още когато са на по 20 години. За щастие тя не продължава дълго, защото просто не са съвместими и е добре партньорите бързо да разберат това.

3-те големи ЛЮБОВНИ момента в живота на всяка ЗОДИЯ (Част 1)

В живота на всеки човек има няколко знакови момента в любовта, които определят всичко и преобръщат света ни. Ето кои са най-важните люб...

Втората любов на Рибите е много по-силна и смислена от първата. Гради се на много обич и им дава вдъхновение, което не са имали никога досега в живота си. Тя е случва, когато са на около 26-28 години. За съжаление Рибите не устояват на едно изкушение, което им коства връзката. За първи път изневеряват в живота си, но той се оказва фатален.

Третата им голяма любов идва на около 32 години, когато вече са сигурни, че са срещнали правилния човек. Заминават да живеят в друга държава, не държат да имат брак и живеят щастливо така, както са.

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Още от ЛЮБОПИТНО:

Паунд - лев. Колко струва един британски паунд към български лев днес, 24 април /валутен калкулатор/

Турска лира - лев. Колко струва една турска лира към един български лев днес, 24 април /валутен калкулатор/

Вече не е антитенденция: 6 решения от 2000-те, които отново са на мода

Как нещата втора употреба ще ви донесат неприятности в живота?

Кога да признаете любовта си на един мъж и как да го направите без думи?

6 невидими на пръв поглед признака, че сте попаднали в лапите на женкар

Ето какво да направите, за да спре чантата да пада от рамото ви

Това са кралиците на зодиака

Тези двойки зодии остава заедно завинаги

Кои тънкости при печене на скара трябва всеки да прилага

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com