3-те зодии, които се плашат от любовта

11125
3-те зодии, които се плашат от любовта
Снимка: iStock

Много се е разсъждавало и се разсъждава какво е любов, витае ли тя във въздуха и до къде се простира нейната сила. Тук ще се спрем на римската сентенция, която гласи, че любовта е всепобедно, всеобхватно чувство, което всеки мечтае да изпита. Но важи ли това за всеки? Не и за онези нестабилни натури, изпитали дълбоко, трайно разочарование, когато любовни нишки са се скъсали, и у тях спонтанно е възникнал страхът, че това може да се повтори…

Астролозите определят представителите на кои зодии са склонни да „бягат от любовта“, дори без да са се оказали потърпевши от „капризите" й.

Влюбване или любов - каква е разликата според психолозите

Зодиите, които се плашат от любовта

1. Близнаци

Представителите на тази зодия имат поне две мнения по всеки въпрос включително и такива, касаещи дълбоко емоционални любовни чувства. За тях не е проблем да се впускат в краткосрочни и необвързващи авантюри, но бягат, когато усетят, че партньорът се стреми към установяване на сериозни отношения. Причината е, че не вярват в любовта и държат изключително много на личната си свобода. И което е по-лошо, дори Близнаците да се спрат на конкретен индивид за по-продължително време, те остават несигурни доколко изборът им е бил правилен. Тогава, за да се спасят от колебания си, те предпочитат да запазят свободния си дух за сметка на една несигурна любов.

2. Дева

Нежни и силно чувствителни създания - Девите изпитват страх да установяват любовни отношения, за които си мислят, че могат да доведат до дълбоки душевни рани… А това е нещото, което в никакъв случай не биха желали и следователно няма да го допуснат… Такава постановка се оказва сериозна пречка да направят семейство. Когато след продължително колебание, се убедят, че са срещнали човекът, заслужаващ доверието им, те с радост правят решителната крачка. Изграждат семейни отношения, почиващи на непоколебима вярност и преданост. Неуспешният избор води до срив у Девите и те направо изключват любовта, като елемент от личния си живот.

Любов или раздяла очаква всяка от 12-те зодии?

3. Козирог

Сериозна пречка за Козирозите да търсят и участват в любовни афери е тяхната удивителна работоспособност и желанието да се реализират професионално на всяка цена. Дори влюбени, те рядко го показват пред избрания от тях партньор. Те просто нямат време за това, отдавайки приоритет на кариерата си. Считат, че любовта и обичта се подразбират от любимите хора в семейството и рядко ги изразяват, отдавайки се почти изцяло на професионалните си ангажименти. Опасността тук е доколко партньорът ще възприеме такива отношения за нормални, ако се съобразява с характера на Козирога – работохолик. Както при тази зодия, така и при останалите „бягащи от любовта“ има редица изключения.

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Още от ЛЮБОПИТНО:

9 основни грешки при гладене и как да ги избегнем

7 тайни ще ви помогнат да държите наднорменото тегло под контрол

Променя ли се нуждата от сън с напредване на възрастта?

Тези видове брашно са едни от най-здравословните

Има защо тези банани да са най-полезни за здравето

Внимавайте - тези зеленчуци имат много нитрати

Това са напитките, които бавно убиват тялото ни

За какво да използваме мокрите кърпички в ежедневието?

Как се пише: обръщение или обращение?

Една лъжица зехтин дневно намалява риска от деменция

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com