3-те зодии, на които им е направена магия (Част 2)

23382
3-те зодии, на които им е направена магия (Част 2)
Снимка: Getty Images/Guliver

Има хора, които просто не ни мислят доброто и се опитват да направят всичко по силите си, за да не се чувстваме добре. Ето кои са зодиите, на които най-вероятно им е направена магия:

За да видите кои са другите три зодии в ЧАСТ 1 – четете ТУК :

Тези 4 зодии често бягат от ЛЮБОВ и ВРЪЗКИ

Влюбването може да бъде емоционална въртележка за много от нас. Някои хора са готови да рискуват всичко и да се доверят на завладелите ...

ТЕЛЕЦ: Телците имат много хора покрай себе си, които им завиждат по една или друга причина. Най-голямата завист идва от това, че са щастливи в любовта, а много близки техни приятели нямат късмет в тази област и желаят щастието на Телците. По този повод е възможно да има човек около представителите на тази зодия, който да иска нещата в любовта да спрат да им се получават. Ако усещате, че не ви върви напоследък или с половинката ви се карате и не сте на себе си, то най-вероятно някой ви е изпратил лоша енергия в любовта. Има как да се справите с това като спрете да комуникирате с приятел, който наскоро е претърпял много тежка раздяла. В момента той ви завижда и не е на себе си, но когато нещата при него се наредят, ще спре да ви завижда толкова за щастието, което имате. Засега просто се отдалечете от този човек!

ЛЪВ: Лъвовете са една от най-силните зодии, на които попринцип им върви в почти всичко в живота. Имат хубав дом, хубава работа, успешни са в това, което правят и точно там е причината да има много хора около тях, които желаят мястото им и си мечтаят за същия успех. Ако напоследък Лъвовете усещат, че късметът започва да ги напуска, че нещо не върви като хората и всичко се случва без конкретна причина, могат да предположат, че някой ги е нарочил. За да се справят със ситуацията е добре просто да се вземат в ръце, да продължат да действат както го правят досега и да не обръщат внимание на странични фактори. Когато човекът, който им завижда силно, види че те се справят все така добре и нищо не може да им пропречи на успехите, ще се откажат и ще прекъснат лошата енергия, която изпращат на Лъвовете.

СКОРПИОН: Скоопионите могат да се похвалят, че имат голямо приятелско обкръжение. Те се радват на много близки хора, на които винаги могат да разчитат, каквото и да се случи. Има обаче един приятел, който е крайно НЕ искрен с тях и те не могат да усетят лошата енергия, която идва от сърцето на този човек. За да помогнем на Скорпионите да разберат кой техен „приятел“ не им мисли доброто и ги спъва в живота с негативните си мисли, ще кажем, че това е приятел от детството, който просто с годините се е променил и вече не е същия добър човек, който е бил в миналото. Просто Скорпионите трябва да прекратят близки отношения с човека, който усещат, че може би им мисли злото и го казва индиректно чрез действия и скрит смисъл в думите, които отправя насреща.  

 

3-те зодии, на които им е направена магия

Има хора, които вярват в магиите, а други смятат, че това са пълни измислици. От които и да сте, може би тази информация ще ви е полезн...

 

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Още от ЛЮБОПИТНО:

Паунд - лев. Колко струва един британски паунд към български лев днес, 6 май /валутен калкулатор/

Турска лира - лев. Колко струва една турска лира към един български лев днес, 6 май /валутен калкулатор/

Как сe приготвя традиционната питка за Гергьовден?

На кои държави е покровител Свети Георги?

Внимание: Тези хора не трябва да ядат домати

Диетолог: 4 храни, на които трябва да кажете "НЕ"

Как да игнорираме хората, които ни дразнят?

Кои позиции за спане са препоръчителни за гръбначния стълб?

Тези знаци на лицето ни са показатели за здравето

Великден 2024 - какво НЕ трябва да се прави

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com