3-те зодии, с които любовта преминава в постоянни раздели и завръщания

10482
3-те зодии, с които любовта преминава в постоянни раздели и завръщания
Снимка: https://pixabay.com

Раздялата най-често слага край на любовта и означава, че трябва да продължим напред, без да се връщаме назад в миналото. С тези 3 зодии това изобщо не е толкова лесно. Те активно продължават да участват в живота на бившите си партньори. Взаимоотношенията с тях са постоянни прекъсвания и завръщания, които с времето стават токсични. При кого това се случва най-често? Ето тези 3 зодии с подобни наклонности и причините за странното им поведение.

1. Овен: импулсивен и нестабилен в емоциите

Овенът може да навлезе два пъти в една и съща река. Той е импулсивен и винаги трябва да получава това, което сърцето му желае. 

3 зодии, чиито връзки ВИНАГИ се провалят

Има три зодии, които не могат да се похвалят с късмет в любовните си взаимоотношения. При тях нещата винаги се развиват по възможно най...

Когато раздялата му се стори добра идея, той ще прекрати връзката си, но само за кратко. Няма да мине седмица време и той отново ще се опита да се върне при вечи бившата си любов. Той може да бъде толкова притежателен, че е невъзможно да му откажеш. 

Овен, който наистина се влюбва, все още изпитва симпатия към бившата си половинка, дори след като е имал много драми между тях. Той цени миналите си връзки, опитвайки се да остане в тях на приятелска основа. Тъй като този огнен знак се управлява от Марс, разделите и връщанията са негова слабост. 

Ако в една връзка Овен е рутина и някой по-привлекателен се изпречи на пътя му, той изведнъж усеща, че партньорството го задушава. Тогава може бързо да изостави връзката си, за да се впусне в нова вълнуваща романтика. Но след това, в повечето случаи той бързо осъзнава, че е направил сериозна грешка.

2. Близнаци: непостоянни и нерешителни

Близнаците никога няма да изтрият бившата си любов. Те няма да премахнат снимките на бившия от социалните мрежи и няма да изтрият номера му. Обичат да се връщат в миналото, особено когато видят, че някой се е „променил към по-добро“. 

По какъв начин всяка зодия преживява раздялата

Всеки човек поне веднъж в живота си е преживявал момента на раздяла с любим човек. Дали заради неразбирателство, предателство, или изст...

Този въздушен знак възприема раздялата като отворена порта, защото се успокояват, че по този начин винаги може да се завърнат отново. Близнаците обичат динамиката, затова нищо в живота им не е „завинаги“. 

Да не забравяме, че те са и страхотни събеседници с необикновена дарба на убеждаване. Те винаги са готови да обсъдят всички въпроси и да намерят споразумение. Нещото при Близнаците обаче е, че те са емоционално нестабилни. Те са склонни да се колебаят, така че не обичат да дават обещания. 

3. Везни: знак, свързан с партньорство 

Една връзка е свещена за Везните, те биха дали на бившия си партньор си втори шанс. Тази зодия не може да живее в конфликт. Опитват се да заменят негативните спомени с нови, красиви преживявания. 

Когато се разделят, те обикновено започват да анализират какво се е объркало. Мъжът губи равновесие, затова се опитва да си върне любимата. Жената не може да понесе мисълта, че е сама. Самотата я плаши, тя иска да има сигурност. Също така се случва, че Везните постоянно търсят идеала, в който вярват с цялото си сърце. 

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Още от ЛЮБОПИТНО:

Как се пише: посрещна или посрешна?

По какво се познава истинското приятелство?

Как правилно да се грижим за нолина?

Защо НЕ трябва да пускате пералня 2 поредни пъти

Лошо е за вас, за котките и за кучета: не можете да правите това в двора

Трябва ли да са топли яйцата за боядисване?

Тези хитринки за боядисване на яйца ще ви спестят много време!

Прясно агнешко месо - да изберем

Кога се приготвят козунаци за Великден?

Стихотворение за 30 април 2024

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com