Промени размера
Аа Аа Аа Аа Аа

3 зодии, които никога не порастват

28 декември 2020, 06:57 часа

Някои хора цял живот остават деца по сърце. Астролозите разкриха кои са най-инфантилните зодии. Ето как изглежда тяхната класация във възходящ ред.

Риби

Обикновено Рибите се изнервят доста, след като усетят, че сте се отнесли несправедливо към тях. Те не толерират несправедливостта. Представителите на този знак не се страхуват да се замесят в клюки, фалшификации, подкупи и други подобни машинации, за да накажат, човека, който ги е наранил. В това отношение те са като деца и типично по детски търсят начин да накажат другарчето, което ги е пренебрегнало или наранило.

ЗОДИИТЕ, КОИТО НЕ МОГАТ ДА КАЗВАТ НЕ 

Стрелец

Стрелецът не е от онези хора, които стоят в ъгъла и крещят от недоволство. Проблемът му е постоянното отлагане. Представителите на този знак избягват конфликтите, доколкото е възможно (и особено отговорността за тях).

Стрелецът често бяга от отговорност и неговата инфантилност често дразни околните.

Скорпион

Скорпионите знаят как да плащат сметките си, да се грижат за здравето си, знаят и как да се застъпват за себе си и успешно да се правят на зрели хора. Но завистта е това, което превръща зрелите и завършени Скорпиони в малки деца, които очакват награда бонбони от другите.

Ако печелите повече от Скорпиона, по-успешните сте в кариерата и имате нещо, което той няма, бъдете сигурни, че този знак ще намери начин да помрачи щастието ви от завист.

Таня Станоева
Таня Станоева Отговорен редактор
Новините днес