4 цвята, които да приветствате в дома си за повече щастие

9796
4 цвята, които да приветствате в дома си за повече щастие
Снимка: 5460160 / Pixabay

Всички сме виждали хора с колоритни същности и има причина да ги наричаме така. Те са смесица от няколко емоции и тяхната личност, изглежда, не избледнява дори в тълпа от 100 души. Това е отражение на това как цветовете влияят на живота ни, толкова много, че започваме да ги търсим дори в хората. Но колко пъти се тревожим за цветовата комбинация в домовете си? Не много често. Цветовете обаче решават нашия живот и вибрации. Някои цветове повишават настроението ни, докато други могат да ни депресират.

И така, ето 4 цвята, които трябва да добавим към домовете си, за да убием негативизма наоколо.

3 начина да пуснете позитивната енергия в ДОМА СИ

Слабо осветена стая със сиви стени и мебели в тъмни цветове може да се превърне в перфектен хол за мнозина. Въпреки това, добре ли е да...

Бяло

Щипка бяло във всяко нещо променя цялото настроение. Така че, ако искате да боядисате къщата си в бяло, не се замисляйте. Белите стени, гарнирани с контрастни завеси, помагат на къщата да бъде добре осветена. Цветът също така помага за повишаване на настроението на човек и му дава щастливи вибрации. Ако сте преминали през труден ден, представете си да се върнете в къща с бяло наоколо, това ще ви даде комфорт, надежда и спокойствие.

Жълто

Жълтото показва щастие. Този цвят автоматично носи надежда и позитивност. Боядисайте стена с жълто или добавете жълти мебели в хола си и вижте магията. Цветът не само ще изскочи и ще се превърне в спасителната линия на вашия дом, но и ще ви накара да се чувствате щастливи през целия ден. Ако искате да сте сдържани и все пак да зададете различен тон, изберете жълти завеси за вашите бели или неутрални стени. Това ще внесе живот във вашия дом.

Плаващо легло и растения на таблата: 5 необичайни техники за декориране на спалня

По време на ремонт в апартамента обикновено се отделя по-малко внимание на дизайна на спалнята, отколкото например на хола или кухнята....

Червено

Този цвят на любовта ви кара да се чувствате като у дома си. Въпреки че може да бъде смел избор, понякога ще е добре да се използва и нотка на червено в декора. Оцветете ъгъла с червено или изберете завеси или портрети, чийто доминиращ цвят е червеният. Освен това червените възглавници и килими могат да внесат доза цвят в дома ви. Ако това е твърде много, изберете нещо, което има нотка на червено в него.

Зелено

Докато зеленото може да бъде малко силен цвят, още повече, ако вашият дом има фини тонове, то е добро за убиване на негативността. Изберете стайни растения, които не само ще помогнат за почистването на въздуха, но също така ще бъдат правилният избор за разумно използване на зеленото във вашия дом. Не забравяйте да ги държите на открито пространство, където те могат да цъфтят и да живеят и да внасят разликата в живота ви.

Как да направите малка всекидневна по-функционална

Малките пространства имат своите предимства - по-лесно се почистват и по-лесно се създава уютна атмосфера. Компетентният подход към пла...

 

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Още от ЛЮБОПИТНО:

Пукането на пръстите на ръцете е признак на нещо тревожно: Ето какво разкриват експертите

Паунд - лев. Колко струва един британски паунд към български лев днес, 27 април /валутен калкулатор/

Турска лира - лев. Колко струва една турска лира към един български лев днес, 27 април /валутен калкулатор/

6 "невинни" признака, които карат жената да изглежда зле в очите на мъжа

10 признака на дъщеря, която е зависима от майка си

Това многогодишно цъфтящо растение e богат източник на витамини и минерали

Ядат ли се листата на червеното цвекло?

Как и кога да почистваме преди Великден?

Колко време трябва, за да втаса козунакът?

Яде ли се кората на райската ябълка?

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com