4 Фън шуй талисмана, които ще отключат щастие и късмет

23632
4 Фън шуй талисмана, които ще отключат щастие и късмет
Снимка: iStock/Guliver

За философията на Фън шуй всеки е чувал – някой са запознати по-тясно с нея от други, но всички знаем за определената подредба, според която човек може да привлече щастието в живота си, както и са ключови предмети, които могат да направят същото. Точно по тази причина ви споделяме 4 талисмана, които според Фън шуй ще донесат късмета и щастието в дома си.

Кристал розов кварц – това е камъкът на любовта. По-важното е, че е ви помогне да заобичате първо себе си, което е най-важното. След това ще погледнете към света с любов и той ще ви отвърне със същото. Този камък помага на душата да се почувства добре, когато нещо ѝ тежи. Поставете го в областта на сърцето, докато медитирате или го носете под формата на бижу, препоръчително – колие, за да бъде близо до сърцето. Този камък има чудодейни сили, с чиято помощ ще привлечете късмета, щастието и любовта в живота ви, ако в момента те липсват.

Най-честите грешки, които допускаме според Фън Шуй

Много често чуваме следната фраза: „Прочетох в интернет, където  пишат това ... и аз го направих, но резултат няма!“ ...

Звуци – всеки звук има определена вибрация. За да извлечете положителния максимум от различни вибрации, си вземете метални звънчета. Чуйте звука от всяко едно от тях и усетете как ви въздейства. Металните предмети се свързват с красотата и щастието, ето защо е хубаво да ги имате у дома. Дори да не сте в особено добро настроение, когато чуете звъна на звънчетата, ще се почувствате по-добре.

Живи цветя – грижата на живи и свежи цветя е нещо наистина прекрасно, особено когато те ви се отблагодаряват с красотата и прекрасния си аромат. Освен това, според философията на Фън шуй, свежите цветя носят положителна енергия у дома, могат да ви накарат да се почувствате по-добре, да се усмихнете и да ви отдалечат от мрачните мисли. Дори когато усещате, че животът ви е в застой, букет ароматни цветя или саксийно растение би повлияе веднага на тези негативни вярвания, заменяйки ги с положителни. Разбира се, освен у дома, е хубаво да има живи цветя и на работното ви място, защото там прекарвате доста време.

Фигурка на Куан Ин – това е китайската богиня на милостта и състраданието. Хората смятат, че тя отговаря на молитвите на хората и те се сбъдват. Богинята може да облекчи болката на другите. Вземете си нейна фигурка и я поставете близо до входната врата, за да я виждате, щом се прибирате у дома. Така ще си спомняте, че заслужавате щастие, късмет и любов. Освен това фигурката олицетворява вашето лице, обърнато към света. Подходете с красота и милост, за да получите същото от външния свят.

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Още от ЛЮБОПИТНО:

Как да запазим козунака мек за по-дълго време?

Коя е столицата на Киргизстан

Кога се минава под масата на Великден?

Лесно боядисване на яйца със салфетки - всеки може да го направи

За какво да внимаваме при варенето на яйца за боядисване

По какво може да се познае прясното агнешко месо

Как се пише: усъвършенстване, усъваршенстване или осъвършенстване?

Какви са тънкостите при печене на козунак, които го правят уникален

Тайната на дълголетието на най-възрастната жена на планетата

Топ 5 оригинални идеи за оформяне на козунаци

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com