4 неочаквани сигнала, че се срещате с лъжец

5441
4 неочаквани сигнала, че се срещате с лъжец
Снимка: iStock/Guliver

Когато се срещате с някого, има няколко задръжки и съмнения, които дебнат зад паравана на вашите разговори. Но как да сте сигурни, че това, което той или тя казва, е самата истина? Всичко казано може да са огромни лъжи. Ето някои неочаквани сигнала, за които трябва да следите, които недвусмислено ще ви подскажат дали партньорът ви лъже или не.

1. Проверка на фактите

3-те зодии, които никога не ЛЪЖАТ

"Знаеш, че не лъжа." Всички ние сме използвали тази фраза поне веднъж в живота си. Но колко пъти сме го казвали на самите себе си? Не м...

Някои патологични лъжци имат навика да ви подхвърлят „факти“, които могат да бъдат много неверни, ако ги проверите кръстосано. Те ще го кажат по много убедителен начин, така че може дори да не разберете, че това е една голяма лъжа. Въпреки това след няколко дни или часове, когато най-малко се очаква, зададените кръстосани въпроси по друг начин ще ви изяснят ситуацията. Продължете да водите тези разговори и проверете за вратички.

2. Нещата не се припокриват

Освен страхотното разказване на истории, дори и да ги оставите настрана, той/тя може да ви е казал нещо за приятел или някой познат. Обърнете се към този инцидент отново и ако го хванете неподготвен, лесно ще разберете по реакцията, която получавате, че голяма част от истрията е лъжа.

3. Потайни

Тези ЗОДИИ лъжат най-много. ПАЗЕТЕ се от тях!

Всяка зодия лъже в различна степен и използва различни оправдания, когато го прави. Близнаците, например, са една от зодиите, склонни д...

Има много хора, които обичат да бъдат много потайни. Това наистина е много обезпокоителна черта за партньора във връзката. Когато се виждате с някого, вие сте двойка, трябва да сте открити един с друг. Да, поверителността също е важна, но трябва да има и баланс. Ако някой не се интересува от приятелите си, работата, семейството или други аспекти, където той или тя не трябва да бъде, тогава това е червен флаг, за който трябва да разговаряте и да разясните открито.

4. Торба с извинения

Един или два пъти е добре, но не можете да имате извинения за всичко. Но лъжците имат това изобилие, те са царе на оправданията! Те използват извинения, за да се измъкнат от всяка вина, без значение за какво става дума. Те не се съобразяват с последствията и не поемат никаква отговорност.

Ако всичко казано дотук не ви накара да се усъмните в партньора си, сърдете се единствено на себе си. Дори и един от сигналите може да ви накара да станете по-бдителни във връзката си. Имайте го предвид всеки път, когато започвате нова връзка.

Лъжецът лесно се разпознава, когато изрече една от тези 7 фрази

Всеки човек лъже в даден момент от живота си, въпросът е дали лъжата е малка и благородна или голяма и злонамерена. Има много лъжци, ко...

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Още от ЛЮБОПИТНО:

Как правилно се пържат бланширани картофи, така че да са много хрупкави?

Какво може да се използва вместо фолио: 5 варианта за перфектни ястия

Древни скелети, открити във Франция, разкриват убийства в мафиотски стил

Златни правила: как да изберем добро вино в магазин?

Черният шоколад преди лягане не вреди на нощния сън

Ябълка през нощта: добре или зле?

„Лазаре, стани“ – какво се случва с Лазар след възкресяването му?

Как да излезем от Великия пост, без да навредим на здравето си: 10 правила

Какво се прави в църквата на Цветница?

Дерматолог разкри дали трябва ли да измиваме косата си два пъти с шампоан

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com