4 неща, които не трябва да забравяш, когато отиваш на вилата

11126
4 неща, които не трябва да забравяш, когато отиваш на вилата

Лятото е в разгара си! Всички се стремят да не се задържат в града и планират своето бягство сред прохладната природа. Всеки е в очакване на пълната релаксация, в която да се наслади на пълноценна почивка, време прекарано в пълно спокойствие и разбира се вкусен обяд на открито с близките хора. Сигурни сме, че и ти вече правиш списък с продукти за следващия обяд сред природата, за това решихме да ти помогнем и дадем идеи с няколко неща, които значително ще те улеснят при организацията и ще направят времето прекарано на вилата по-хубаво.

1. Нагревател за вода

Всички сме свикнали да имаме постоянен достъп до топла вода до толкова, че я приемаме за даденост. Но за съжаление понякога достъпът до топла вода е труден и когато ти се прииска да готвиш на открито-в градината или на вилата се чувстваш в затруднено положение. Приготвянето на повечето храни изисква наличието на топла вода, а освен, че е неприятно да миеш съдове със студена вода, понякога дори е невъзможно това да се случи качествено. За решението на този проблем ти предлагаме 3 продукта на Делимано, които ще те спасят и ще ти помогнат да имаш топла вода, когато си поискаш и то само за секунди!

Нагревателите на Делимано ти осигуряват до 60°С топла вода само за секунди! Можеш да затоплиш чешмяна вода на мига и да регулираш температурата, според твоите желания. Освен това се сглобяват лесно и бързо! Ти избираш дали да вземеш Делимано Нагревател за вода, Дигитален нагревател за вода или Хоризонтален нагревател за вода.

2. Нутрибулет

Вторият продукт, който ти предлагаме, ще стане твоят най-добър приятел! Особено, ако се готвиш за голям обяд в градината или на вилата. Нутрибулет е хранителен екстрактор, който пулверизира храната на клетъчно ниво и извлича полезните хранителни вещества. Перфектен е както за градинско парти, така и за спокойните моменти на вилата. Необходим ти е само един контакт, в който да го включиш, няколко любими продукта и готово. Любимата ти Нутрибомба е налице! В сезона на лютото екпериментирай с рецепти и се забавлявай. А по време на парти, почерпи и приятелите си с енергийна напитка по техен вкус. В комплекта получаваш още- чаши и капаци за съхранение, за да вземеш Нутрибомба с теб, когато ходиш на излет. Имаш и книга с рецепти за свежи идеи.

Нутрибулет е идеален помощник и за приготвяне на множество ястия! Освен това с него ще направиш нестандартни разядки, сосове за барбекюто, дресинг за салатите, смес за палачинките, сладко за палачинките, здравословно смути или смес за домашен сладолед. Да не забравяме и за коктейлите!

3. Електрически уред за палачинки

Сутрин е, все още е прохладно и ви се хапват палачинки? Няма проблем с електрическият уред за палачинки на Делимано! Не ти е необходим тиган или печка. Трябва ти само електрически контакт, в който да включиш уреда и за броени минути ще имаш дузина вкусни, ефирни палачинки с равномерна дебелина! В комбинация с Нутрибулет ще приготвиш за секунди сместа за палачинките, както и техният пълнеж!

6 неща, които се случват веднъж на 4 години

Повечето хора мислят, че 29-ти февруари се случва веднъж на четири години, но те донякъде грешат. Знаеш ли какви са другите необичайни ...

4. Машина за сладолед

В горещите летни следобеди всички си мислим - Ееех, как ми се хапва сладолед …!

За щастие вече сам можеш да направиш домашен и здравословен сладолед. Приготви го по твой вкус и зарадвай семейството с домашен сладолед или сорбе. Твой верен помощник ще бъде машината за сладолед на Делимано. Можеш да развихриш въображението си или да използваш изпитаните рецепти на Делимано. При всички случай ще получи вкусен, сладък, но и здравословен сладолед.

 

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Още от ЛЮБОПИТНО:

Паунд - лев. Колко струва един британски паунд към български лев днес, 24 април /валутен калкулатор/

Турска лира - лев. Колко струва една турска лира към един български лев днес, 24 април /валутен калкулатор/

Вече не е антитенденция: 6 решения от 2000-те, които отново са на мода

Как нещата втора употреба ще ви донесат неприятности в живота?

Кога да признаете любовта си на един мъж и как да го направите без думи?

6 невидими на пръв поглед признака, че сте попаднали в лапите на женкар

Ето какво да направите, за да спре чантата да пада от рамото ви

Това са кралиците на зодиака

Тези двойки зодии остава заедно завинаги

Кои тънкости при печене на скара трябва всеки да прилага

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com