4-те двойки зодиакални знаци, които бързо стават НЕРАЗДЕЛНИ

13167
4-те двойки зодиакални знаци, които бързо стават НЕРАЗДЕЛНИ
Снимка: iStock

Любовта е низ от възходи и падения, но за да сме истински щастливи трябва да успяваме да преминаваме през не толкова добрите периоди заедно, вместо да се отказваме от връзката си, както и да се научим да правим компромиси. Само тогава бихме изпитали това чувство, което приказките някога са ни представяли. Но всички знаем, че от гледната точка на астролозите има някои знаци, които си пасват толкова добре в любовно отношение, че бързо стават неразделни. Ето и кои са те:

Овен и Риби

С този пример затвърждаваме клишето, че противоположностите се привличат. Импулсивната и дръзка натура на Овена се балансира перфектно с интуитивните и грижовни Риби. При тях парченцата от пъзела се нареждат идеално. Тези два знака постоянно се провокират и насърчават да дават най-доброто от себе си, като всеки от тях отговаря за нещата, в които е най-добър. 

КОИ двойки зодии са най-неподходящи един за друг

Лъв и Везни

До една степен и тези два зодиакални знака се противопоставят един на друг, но най-вече спрямо възгледите си в живота. Лъвовете в стремежа си да привличат повече погледи и фенове към себе си, понякога действат безразсъдно и нагло. Везните обаче чудесно могат да се справят с тази тяхна черта и да я балансират. Освен това те са по-спокойни и уравновесени личности, които бързо усещат с какви чувства е човекът отсреща. Лъвът помага на Везната да взима по-бързо решения и да не се колебае толкова, докато Везната бързо сваля от облаците Лъва с болните му амбиции.

Дева и Водолей

Още една интересна зодиакална двойка, която определено е доста цветна и открояваща се. Две наистина интелигентни личности, събрани заедно. Те се подкрепят и защитават един друг, Девите наблюдават внимателно и отчитат всеки детайл, докато Водолеите обмислят предприемането на действия, за които никой друг до момента не се е досетил. И двата знака предпочитат уюта на дома пред шумните партита през уикенда. Умеят да разговарят помежду си часове наред без да спират и разгръщат най-различни теми. Допълват знанията и уменията си взаимно.

6-те двойки зодии, които никога няма да имат общо бъдеще

Близнаци и Стрелец

Тук нещата стоят съвсем различно - тези два знака са на практика почти еднакви. Обичат адреналина и новостите, свободата си, приключенията и пътешествията. Поради еднаквия поглед към живота връзката им се предполага, че няма как да е обречена на провал. Обичат винаги да са в движение, мразят бездействието и заменят скъпите ресторанти с походи в гората и пикник на открито с домашна храна. Създават една хармонична и стабилна връзка.

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Още от ЛЮБОПИТНО:

Паунд - лев. Колко струва един британски паунд към български лев днес, 26 април /валутен калкулатор/

Турска лира - лев. Колко струва една турска лира към един български лев днес, 26 април /валутен калкулатор/

Подреждането на детска стая не е лесно: не допускайте грешки

Как да се държим с мъж, който ни е наранил?

Плодове, които не трябва да ядете, ако искате да отслабнете

По какво може да се познае старият козунак

Какво задължително се яде на Лазаровден?

Как да проверим яйцата дали са пресни

Борба с времето: Как се променят зъбите с възрастта?

В коя държава официалният език е каталонски

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com