X
 
 

4-те зодии, които ще ви обичат завинаги

104630 0
4-те зодии, които ще ви обичат завинаги
Снимка: iStock/Guliver
Всеки един човек обича някого и е готов на всичко за него, но понякога тази любов отшумява прекалено бързо. Случвало ли ви се е някой да ви обича и в следващия момент вече да има нова приятелка? Това е така, защото при всеки човек любовта е нещо различно.

Има хора, които обичат завинаги и въпреки всичко и всички. При тях любовта е нещо вечно и много трудно преодоляват разделите си. Ако ви обича някоя от тези 4 зодии, то вие сте късметлия. Намерили сте човек, който за нищо на света не би се отказал от вас.

Най-добрата ЗОДИЯ в леглото е....

Зодиите говорят много за това какви сме, какъв характер имаме и как се справяме в любовта. Една е зодията, която се смята, че е най-доб...

Ето и зодиите, които ще ви обичат вечно:

Риби

Понякога те са доста притеснителни и доста трудно се осмеляват да направят първата крачка, това за тях е нещо голямо. Направят ли го обаче, значи наистина са готови за връзка. Представителите на този зодиакален знак са много предани и лоялни. Дори не биха си помислили да изневерят – нито физически, нито емоционално. Те са много лесно раними и точно заради това много внимават да не наранят човека до себе си. Ако Риба ви каже, че ви обича, то можете да бъдете сигурни, че това е така. Те не биха ви излъгали за нищо на света, защото за тях е важно да запазят доверието ви. Готови са на всичко за половинката си и за нищо на света не биха ви загубили. Те ще споделят и най-съкровените си тайни с вас и ще бъдат не само ваши партньори в любовта, но и ваши най-добри приятели.

3-те  зодии, които са родени да бъдат ШЕФОВЕ

3-те зодии, които ще срещнат любовта до края на 2019

Везни Любовта ви тепърва ще започне да процъфтява и това ще се усети още преди края на 2019 г. Ще осъзнаете какъв късмет е да имате та...

Дева

При тях силата на любовта съществува, защото вярват в нея. Те вярват, че има щастлив край и истинска любов, без изневери. Те биха дали всичко, за да защитят любимия си човек, независимо какво би им коствало това. За тях истинската любов съществува и точно вярата в нея, я прави реалност. Техните връзки обикновено са спокойни, те не обичат излишните драми. Но имайте предвид, че не биха си замълчали, ако някое ваше действие ги наранява по някакъв начин.Девите много трудно признават чувствата си, защото обикновено им е нужно много време, за да премислят всеки един детайл. Те никога не действат без да са обмислили всичко. Признаят ли ви любовта си, можете да бъдете сигурни, че чувствата им са истински. Девите са много лоялни и романтични.

ОСТАНАЛИТЕ ДВЕ ЗОДИИ ТУК

Actualno.com

Етикети:

Рейтинг: 5 от 5. Гласували общо: 2 потребители