4-те зодии с нова връзка за Свети Валентин

4552
4-те зодии с нова връзка за Свети Валентин
Снимка: iStock/Guliver

Най-романтичният празник в годината наближава и всеки с половинка си прави планове как да прекара този специален ден. Има и много самотни хора, които по-скоро изпитват тъга от наближаващия празник, но някои от тях не знаят, че ги очаква нова връзка и то съвсем скоро!

ОВЕН: Не вярвате как за броени дни можете да срещнете някой и да се влюбите толкова, че да не знаете къде се намирате от щастие. Е, съдбата си знае работата и често ни доказва, че усещаме по-малко от това, което всъщност предстои да ни се случи. Новата ви връзка всъщност ще е със стара любов, което значително ще ускори процеса. Любовта от миналото ви сама ще ви потърси и ще осъзнае грешката си, ще поиска прошка и вие ще бъдете склонни да дадете шанс на този човек, защото го смятате за много специален. Очаква ви страхотен Свети Валентин!

Върнете страстта във връзката си само с една лесна стъпка

Това се случва доста често - партньорите, малко след началото на връзката, започват да приемат жените си за даденост. Постепенно бизнес...

РАК: Не сте от хората, които вярват истински в любовта от пръв поглед. С всички е така, докато не им се случи и не могат да заспят от вълнение и щастие при една единствена среща с много специален човек. Влюбването ще се случи на работна среща и няма да очаквате такова нещо точно в този момент, но любовта е непредвидима. Първата ви среща ще бъде точно на Свети Валентин и ще бъде толкова романтично, че ще прилича на епизод от филм. Насладете се на новата си любов, ще продължи много дълго!

ДЕВА: Очаква ви незабравима романтична приказка, която ще започне след броени дни. Ще откриете любовта в лицето на ваш много близък приятел, с който винаги сте били в добри отношения, но никога не сте и предполагали, че можете да се влюбите. Това ще се случи в един много задълбочен разговор по средата на нощта, в който ще си споделите много лични емоции и ще разберете, че имате много общо помежду си. Ще последва първа целувка, първа среща и първа страстна нощ. Ще се чудите как досега не сте усещали това привличане и ще прекарате един незабравим Свети Валентин заедно!

КОЗИРОГ: Не си падате много по празника на влюбените, но това не ви пречи да празнувате с чаша вино, дори да сте без половинка. Тази година обаче ви очаква нова връзка точно в този период от месец февруари. Ще се запознаете с много специален човек онлайн, с който ще си говорите почти денонощно и ще откриете, че имате страшно много общи неща помежду си. Ще излезете на първа среща, втора... а третата страстна нощ ще бъде точно на Свети Валентин. Заслужавате цялото щастие на света, насладете му се!

 

Кои зодии ще имат късмет в любовта тази седмица?

Вие може и да сте се отказали от идеята да търсите сродната си душа, но Купидон не си губи времето. През тази седмица звездите предрича...

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Още от ЛЮБОПИТНО:

6 тайни за перфектните пържени яйца

14 храни, които не трябва да приемате за закуска, за да не навредите на тялото си?

Ето защо диетата без глутен не е полезна за всеки

Полезно както у дома, така и в градината: 7 варианта за използване на утайката от кафе

3 зодии, на които е писано да срещнат истинската любов

Поставете грубияните на мястото с тези 5 язвителни фрази

За добро или лошо: Защо сънувате катастрофи?

Как се пише: отдавна или одавна?

Основни модни тенденции за лято 2024: Какво да облечем, за да изглеждаме стилно?

Не разрушавайте енергията на дома си: Какви неща не трябва да държите у дома?

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com