4-те зодии с щастлива НОВИНА в седмицата 18-24 септември

96378
4-те зодии с щастлива НОВИНА в седмицата 18-24 септември
Снимка: iStock/Guliver

Няма да повярвате какво ви чака през новата седмица. Тези 4 зодии ще получат много вълнуваща новина, която може да промени живота им. Ето кои са те и какво ги чака:

Телец

Някои Телци имат шанс да уцелят джакпота... буквално, а други – джакпота в любовта. Ето какво чака Телците през новата седмица. Една част ще се радват на пари, а други – на нова и вълнуваща връзка, която ще преобърне представите им за любовта. Все сте давали и рядко сте получавали любов в размерите, от които сърцето ви има нужда, за да тупти щастливо. Всичко това ще се промени. Заслужавате го напълно и не пазете сърцето си – този човек има сериозни намерения към вас и общото ви бъдеще.

Рак

Ще научите може би най-вълнуващата новина през живота ви. Много интересни случки ви очакват през новата седмица, но една от тях ще промени живота ви завинаги. Към края на работната седмица ще научите, че вие и вашата половинка ще ставате родители. Радост, която не може да бъде описана! Дори да не сте женени, не се тревожете. Това е само формалност, която търпи отлагане. Много от вашите близки и приятели ще бъдат толкова щастливи за вас, че ще усетите подкрепа отвсякъде. Дали самите вие сте готови? Първоначално може и да не ви се стори така, но след няколко дни ще свикнете с вълнуващата мисъл.

Стрелец

Новината, която ще получите през новата седмица, е свързана с личния ви живот. Дали ще се впуснете в нова връзка или сегашната ви връзка ще ви предложи развитие... зависи от етапа, в който се намирате в любовта. Предложение за брак? Може би! Ако сте заедно повече от 2 години, има голяма вероятност човекът до вас вече да е готов за тази връзка. Ако все още сте в нова любовна история, може да очаквате предложение за съвместно съжителство. Вълнуващо, нали? Ако не се чувствате готови, не отказвайте веднага, защото просто страхът може да говори вместо вас. Ще бъде прекрасно, уверяваме ви.

Скорпион

Някои Скорпиони имат много колебливи връзки, които не им дават мира. Това е така, защото единият от двамата обича по-малко или просто двойката има връзка от разстояние. Това ще свърши веднъж завинаги. Очаква ви голямо преместване и край на връзката от разстояние! Тези представители на зодията, които нямат такива проблеми – могат да очакват много вълнуваща новина в професионален план. Ще имате увеличение за заплатата, което ще дойде в много подходящ момент. Радвайте се!

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Още от ЛЮБОПИТНО:

Защо бабите закачат дафинов лист над леглото

Как да пречистите дома си от негативна енергия със сол

Знаете ли каква информация носи всяка цифра от ЕГН-то

Учени: Срещите с приятели ни предпазват от внезапна смърт

Паунд - лев. Колко струва един британски паунд към български лев днес, 29 март /валутен калкулатор/

Турска лира - лев. Колко струва една турска лира към един български лев днес, 29 март /валутен калкулатор/

9 натурални енергийни напитки, които ще ви заредят с енергия

Каква е разликата между акрилни и темперни бои?

Всичко е временно: 5 будистки мъдрости за намиране на покой в себе си

Тези зодии поставят щастието на партньора си на първо място

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com