4 зодии, които НЕ ВДИГАТ ОЧИ от своите СМАРТФОНИ

5363
4 зодии, които НЕ ВДИГАТ ОЧИ от своите СМАРТФОНИ
Снимка: iStock

Астрологичните прогнози стават все по-увлекателни и експертите разкриват много интересни черти от характерите на всяка зодия. Една от тях е свързана с манията по мобилните устройства, завладяваща голяма част от населението в нашето така модерно съвремие. Нека видим обаче кои са 4-те зодиакални знака, които в никакъв случай не биха могли да живеят без телефона си. Ето ги и тях:

Близнаци

Близнаците приемат социалните медии като най-великото изобретение в света и го смятат за невероятно поле, в което да се изявяват непрестанно и да печелят последователи. Те знаят, че имат проблем с пристрастяването към мобилните устройства, но не могат да си забранят по-малкото им използване. Освен това, се опитват да са мултифункционални и дори могат да оперират на няколко устройства, за да общуват с повече хора едновременно.

Четирите зодии, които могат да надхритрят всички други

Водолей

Водолеите обичат иновациите и искат винаги да са в крак с модата, както и да знаят какво се случва в света по всяко едно време. Социалните мрежи отговарят на всяко тяхно желание и именно това е причината и те дълги часове да не могат да се отделят от смартфона си. При тях обаче положителното е, че голяма част от времето, прекарано в интернет, вършат добри дела – проследяват и насърчават благотворителни каузи, следят световните новини и т.н.

Скорпион

Знаем, че Скорпионите са детективи по природа и искат да знаят всичко за всеки. Именно социалните мрежи им помагат да достигат до повече информация за хората, от които се интересуват. Заедно с интуицията си, това може да създаде неминуеми резултати и не се чудете откъде Скорпионът знае толкова неща за вас. Представете си, той дори може да разбере как бихте реагирали на ситуация в бъдеще и каква ще бъде следващата ви крачка!

Везни

Представителите на този зодиакален знак са социални личности и са много дипломатични. Те осъзнават нуждата от това да включат работата си в дигиталното пространство и социалните мрежи за тях са една вратичка, която може да им доведе много полезни и печеливши познанства. Те се стараят да създадат профил във всяка платформа и да поддържат контакт с клиенти или потенциални съдружници постоянно. Именно в това се крие тяхната мания по смартфоните. Не обичат да се откъсват от стабилната интернет връзка, защото не могат да си представят, че съществува живот извън дигиталните им комуникации с околните. Те обичат да са активни и да се набиват на очи – оставят положителни коментари под постовете, хвалят, харесват и т.н.

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Още от ЛЮБОПИТНО:

Най-известните суеверия за косата и ноктите, които жените трябва да спазват

Тези зодии са орисани от звездите да бъдат щастливи в любовта

Как да влезем във форма за лятото без спорт и строги диети?

Нека цъфти: Защо не трябва да късате люляка?

Нумерологичен хороскоп за месец МАЙ

Не само за храна: Как да почистите канализацията с кетчуп?

Тези 4 зодии често са склонни към извънбрачни връзки

Тези 4 зодии правят връзките си "храм на доверието"

Какво трябва да направим, когато някой се отнася зле с нас?

15 навика, които си струва да възприемете от богатите

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com