4 зодии, които винаги предпочитат филм пред книга

6936
4 зодии, които винаги предпочитат филм пред книга
Снимка: pixabay.com

Винаги е съществувал дебатът за това кое е по-добро - филми или книга? Вижте тези 4 зодии, които са доста ясни в позицията си по този въпрос и които определено биха предпочели да гледат филм пред четенето на книга.

Разбира се, четенето на книга е релаксиращо и терапевтично занимание. То ви пренася в различен свят и имате лукса да си представяте героите според вашата фантазия. Но обръщали ли сте внимание на цветното и бляскаво бягство, което предлагат филмите?

14 причини да четете всеки ден

Четенето не е това, което ви изглежда на пръв поглед. То не е скучно, пасивно, нито пък е безполезно. Докато четем, ние си седим удобно...

Докато гледате филм, вие се губите в света, показан на екрана. Харесвате действието, шума и тръпката, които съчетава гледането на филм. Така че, ако сте от хората, които всеки ден биха избрали да гледат филм, вместо да четат книга, тогава най-вероятно принадлежите към един от тези 4 зодии.

Рак

Раците са същества с фантазия, които предпочитат да гледат филм, вместо да четат книга. Това е така, защото те обичат да гледат нещо, което ще ги държи на крака и което ще задържа творческия им и въображаем ум.

Лъв

Лъвовете са енергични и креативни хора, които обичат да гледат филм и да наблюдават различни аспекти от него, започвайки от костюмите и декорите до песните. Те се вдъхновяват от филмите и обичат цвета и жизнеността, свързани с тях.

Пандемията удари и по книгата, спадът в продажбите е 30% за 2020г.

30% е спадът в продажбите на книги през 2020 година, показва проучване на Асоциация „Българска книга”, като книгоиздатели и...

Везни

Тъй като четенето е самотна задача, а Везните са твърде социални същества, те ще предпочетат да планират забавна филмова вечер с приятелите си и да приготвят пресни пуканки, за да се забавляват с тях, вместо да четат книга сами.

Стрелец

Стрелците са твърде нетърпеливи да четат книга. Вместо да четат книга всеки ден и търпеливо да чакат, за да разберат какво ще се случи по-нататък, те определено биха предпочели да гледат супер трилър удобно на дивана.

Факт е, че остана не малка бройка зодиакални знаци, които не са сред почитателите на филмите. Все пак, невероятно е усещането да разлистиш нова книга, да вдишаш уханието на хартия, да се настаниш удобно в креслото или на мелия диван и да се потопиш в един нов и непознат свят и да забравиш всичко, което те заобикаля. Сигурно мнозина ще се припознаят в това описание и ще побързат да повторят усещането. Е, успех!

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Още от ЛЮБОПИТНО:

Не хвърляйте старото великденско яйце - ето за какво се ползва

Тези 6 храни съкращават живота

Как трябва да се грижи за себе си жена след 35 години, за да запази младостта си

Може ли тази толкова известна добавка да ни помогне да отслабнем?

След Цветница започва най-тъжната седмица за християните

Само в кои 2 дни може да се боядисват яйцата за Великден

Как е най-добре да се пържат мекиците от готово тесто?

Как се нарича страхът от открити пространства – и как се лекува?

Готвач издаде кои са перфектните гарнитури за агнешко месо

Пожелания за Цветница 2024

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com