5 лесни начина да изглеждаме по-млади

3802
5 лесни начина да изглеждаме по-млади
Снимка: iStock/Guliver

С напредването на годините, колкото и млади да се чувстваме духом и колкото и да не ни се иска това време да отминава, натрупаните години се отразяват на фигурата ни и на лицето ни. И защото всяка жена на средна възраст иска да изглежда добре и по-млада за годините си, тя прибягва до използването на различни козметични средства, подлага се на различни подмладяващи процедури и започва да се храни по-здравословно, за да съхрани във форма фигурата си.

Трябва да знаете обаче, че за да изглеждате по-млади, са достатъчни много малко грижи, които да полагате за себе си, без да се налага да харчите много пари за скъпоструваща козметика и процедури. За това ще ви представим 5 много лесни начина, с които да поддържате младежкия си вид.

Каква храна да консумираме на 20, 40 и 60 години

Правилното и здравословно хранене има огромно влияние върху начина ни на живот, външния вид, здравето и продължителността на живота ни....

1.Коректорът може да прикрие несъвършенствата върху кожата на лицето ви, да скрие тъмните кръгове под очите ви и така да свали поне 5 години от възрастта ви. Ето защо, дори и да не сте от жените, които често използват грим, то използвайте само коректор.

2.Ружът ще придаде естествена руменина на лицето ви и ще ви възвърне младежкия облик. Той е много подходящ за дамите с по-блед тен на кожата, които е добре да го използват всеки ден. Внимавайте естествено и подбирайте меки цветове от палитрата, като бледо розов, прасковен или бежов цвят.

3.Добре подбраното червило също подмладява и освежава лика на жената. И обратното, сухите и напукани устни състаряват дори и по-младите жени. Ето защо е добре да използвате червило или гланц за устни в подходящ за тена на лицето ви цвят, като отново наблегнете на бледите цветове, като прасковено, коралово и бледо розово, а можете да изберете и безцветен гранц.

4.Цветът на косата също играе много голяма роля с възрастта. Черният цвят прави лицето да изпъква повече и изкарва на показ и най фините бръчки. Червеният цвят също до някъде има същия ефект, в зависимост от тена на лицето и наситеността на цвета. Ето защо, за да изглеждате по-млади, ви препоръчваме да боядисвате косата си в медени, топло руси или кестеняви цветове, които ще ви придадат по-млъдежки вид.

Миризмата издава възрастта ни

Миризмата на тялото подсказва на каква възраст сме, но не само - тя определя целия ни живот, особено нашия любовен живот. Използваме но...

5. И на края ви съветваме да избирате много добре и прическата си. За да свалите визуално някоя и друга година, заложете на по-къса прическа, като карето, което винаги е на мода или си направете кичури, разпуснете небрежно къдравата си коса или я носете на една или две опашки, а защо да не носите и бретон?  Който и от вариантите да изберете, ще изглеждате свежи и доста по-млади.

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Още от ЛЮБОПИТНО:

Тези видове брашно са едни от най-здравословните

Има защо тези банани да са най-полезни за здравето

Внимавайте - тези зеленчуци имат много нитрати

Това са напитките, които бавно убиват тялото ни

За какво да използваме мокрите кърпички в ежедневието?

Как се пише: обръщение или обращение?

Една лъжица зехтин дневно намалява риска от деменция

Кафеавтоматът – специалистът в приготвянето на неустоимо кафе

7 знака, че тя е влюбена в теб

Какво поведение веднага издава ревнивия мъж?

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com