5 неща, които могат да РАЗРУШАТ връзката ви с любимия

4825
5 неща, които могат да РАЗРУШАТ връзката ви с любимия
Снимка: iStock/Guliver

Връзката между двама души се крепи на основни ценности, които обаче лесно могат да бъдат пречупени, престъпени и нарушени. Поддържането на връзка може да бъде лесна работа, ако хората са наистина подходящи един за друг. Все пак има неща, които могат да разрушат връзката и които не бива да позволявате да вземат превес.

Несъвместимост – не обръщайте внимание на това дали вашият човек е ваша противоположност, или не. Важно е да се чувствате съвместими, да се допълване и разбирате. В противен случай няма причина да бъдете заедно. За да продължите да съществува връзката ви, трябва да имате сходни интереси, да правите компромиси, да се уважавате и да си вярване. Сходните възгледи за живота и принципи също са на преден план.

5 признака, които подсказват, че мъжът до вас е токсичен

Поговорката, че любовта е сляпа е напълно валидна и всеки, който се е влюбвал и нещата не са завършили добре, го знае. Понякога виждаме...

Ревност – основателна и неоснователна. Свързана е с подозрения, които могат да напрегнат всеки човек. Ако се стигне до изневяра, крахът на връзката е неизбежен. Малко хора могат да простят изневяра. Дори да го направят, усещането след това не е същото и често се случва да приключат отношения. Ако решите да възстановите отношенията си, ви очаква дълъг период на изпитания, изграждане на доверие наново, което може да бъде изтощаващо.

Липса на хармония – в една връзка трябва да има баланс, в противен случай хаосът ще превземе отношенията ви. Независимо възрастта и разбиранията ви, хармонията трябва да цари във връзката. Тя трябва да е приоритет. Разбира се, че е нормално винаги да има спадове и възходи, важно е обаче да имате едни и същи възгледи, принципи и стремежи, за да може да се движите напред заедно, да се вдъхновявате, да бъдете един до друг. Важно е да се вслушвате един в друг, да вземате решения заедно, да се уважавате.

Трудна комуникация – ако не можете да споделите всичко с човека до себе си, той за какво е там изобщо. Комуникацията в една връзка трябва да бъде на много високо ниво – да можете да говорите без притеснение за всичко. Всеки проблем се решава с общуване. Ще се убедите, че така връзката ще бъде много по-здрава и силна. Ако комуникацията ви не е добра, това със сигурност ще влоши отношенията ви.

Недоверчивост – доверието е основен стълб, на който се гради връзката. Когато то липсва, започват подозрения от едната или другата страна, което може да побърка половинката. Непрекъснати въпроси, проверки, наблюдения, които внасят напрежение във връзката. Когато има проблеми, те трябва да бъдат изговорени, дори това да бъде липса на доверие. Ако не изградите такова помежду си, връзката е обречена.

Как да разберете бъдещето на връзката си според датите на раждане

Взаимоотношенията не могат да бъдат предвидени. Но нумеролозите са сигурни, че е напълно възможно да се предположи. За да направите тов...

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Още от ЛЮБОПИТНО:

Тази домашна захранка за шаран ще подобри вашия риболов значително

8 вредни комбинации от храни, които ядем ежедневно

Как се пише: известна или извесна?

Защо бабите закачат дафинов лист над леглото

Как да пречистите дома си от негативна енергия със сол

Знаете ли каква информация носи всяка цифра от ЕГН-то

Учени: Срещите с приятели ни предпазват от внезапна смърт

Паунд - лев. Колко струва един британски паунд към български лев днес, 29 март /валутен калкулатор/

Турска лира - лев. Колко струва една турска лира към един български лев днес, 29 март /валутен калкулатор/

9 натурални енергийни напитки, които ще ви заредят с енергия

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com