5 неща, които никога не трябва да споделяме

8052
5 неща, които никога не трябва да споделяме
Снимка: iStock/Guliver

Всеки човек е склонен да споделя много и различни неща от своя живот и ежедневие. Споделяме преживяното през деня, споделяме, че сме си купили нови обувки или нова чанта, споделяме, успехите на детето в училище и какво ли още не. Обикновено доверяваме тези неща на приятелите си или на близките си роднини или на половинката си. Има обаче неща, които заради нашата сигурност и емоционалност е добре да запазим само и единствено за себе си. Дори да сме сигурни, че казаното ще си остане там, където сме го изрекли, има неща, които не трябва да споделяме с никого.

Проблемите  в семейството са само и единствено ваш проблем и е добре да го обсъдите добре с половинката си, вместо да търсите помощ или съвет от трети човек. Няма нужда всички да знаят какво се случва или какви пререкания имате у дома, били те ваши лични или свързани с родителите ви или с децата. Набезите или осъдителните думи, по адрес на член от вашето семейство няма да ви се харесат и ще съжалите, че в изблик на гняв сте ги злепоставили пред някого.

Кои са нещата, които мъжете рядко разкриват

По природа мъжете са устроени така, че са по - обрани в думите си за разлика от жените. Често се случва така, че да нямат желание да ви...

Вашите цели, мечти и проекти са нещата, които трябва да пазите в пълна тайна. Без значение дали те са свързани с някакъв бизнес или хоби или проект, свързан с личния ви живот, решенията за това какво да направите и как да ги постигнете трябва да вземете сами. Не се доверявайте, за да не бъдете подведени или подлъгани, макар и несъзнателно и да не се обвинявате по-късно, че нещото не се е получило, защото не сте се вслушали във вътрешния си глас.

Дори да сте по-добре финансово от своите приятели или да сте финализирали успешна сделка, която ви е донесла много добър хонорар, не парадирайте с това пред останалите. Вашите лични финанси, касаят само вас. Споделянето на този успех, може да провокира завист у другите или да се възприеме като предизвикателство за това да се съревновават с вас. Освен това, парадирайки с парите си можете да привлечете към себе си хора, които да смятат, че имате достатъчно и трябва да се грижите и за техните финансови потребности.

Малко са хората, които биха направили нещо добро за някого, за да променят живота му или за да направят деня му по-ведър и усмихнат. Ако вие сте един от тях, то правете добро, без да парадирате с него и без да очаквате същото в замяна, защото доброто винаги се връща.

 

Тези неща е по-добре да останат скрити от партньора ви

Да, супер, че можем да си споделяме всичко с нашите половинки и да им имаме доверие, но тези неща са по-добре да останат в тайна от мъж...

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Още от ЛЮБОПИТНО:

Никога не се разделяйте: 3 знака, че любовта ви ще преживее всички изпитания

Как да останат зеленолистните зеленчуци в хладилника свежи за една седмица?

Какво ще се случи с тялото, ако ядете скара 4 дни подред?

Какво се случва, ако натъркате бананови кори по лицето си?

4 зодии, които са благословени с най-креативните умове

За да продължите напред: 4 начина да спрете да мислите за бившия

Само тези зодии знаят как да пазят тайна

10 работни метода да накарате котка и куче да пият вода, ако не искат

Какви са основните разлики между Северния и Южния полюс

Коя е най-малката държава в Африка

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com