5 от най-младите родители в света (СНИМКИ)

45475
5 от най-младите родители в света (СНИМКИ)

1.

Позволете ни да ви запознаем с тези момчета! Tози мъж вляво е дядото, a хлапетo вдясно е синът му, който сега е баща на новородено бебе. С две думи, този човек вляво, който изглежда твърде млад, за да има дете, да не говорим, че е дядо, вероятно ще има пра-внуци след около 12 години.

2.

Тези двамата почти не са се научили как да завързват обувките си, а вече им се налага да учат някой друг как да го прави: собственото си дете! С това темпо, ако това бебе се окаже малко по-умно от средното дете, то най-вероятно ще го изпревари в училище!

3.

Помните ли невероятната актриса Упи Голдбърг? Тази дама вляво е дъщеря ѝ, а тези двамата отпред са внуците ѝ. Упи става баба на много млада възраст.

4.

Ако обърнете внимание на дрехите на момчето в ляво, то също така би могло да бъде объркано с бебето. На младата майка определено и липсва опит по отношение на това как да държи новороденото, но да се надяваме, че скоро ще го придобие. Късмет на щастливото семейство …

Майка по бански изуми света: Гордея се със стриите си!

Рейчъл Холис е майка на три дечица, която живее в Лос Анджелис. Преди време тя пусна своя снимка в интернет, чрез която иска да сподели...

5.

Може би сте виждали тази снимка преди и вероятно бихте могли да добавите една или две години към възрастта на хората от фотографията. Всъщност, вие може дори да добавите още няколко деца – може би дори и четвъртото поколение на членовете на семейството!

източник: izismile.com

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com